2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بختیاریا هم همینن،مامانم میگه نژادشون آلمانیه

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

مشروب میخورن

دیدم همه تایپکاشدن مشروبی  گفتم این تایپکم الوده بشه 

استاترژن ورسیدگی واب وهوا  شماخوشگل نازباش بروکویرمیسوزی حالاازکویربروتهرون یاشمال خوشگل موشگل میشی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نژادشون روسیه و رومیه

🥹😍جوووون،اصلا انگار خدا اینارو نقاشی کرده😩😩😩😩

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

🥹😍جوووون،اصلا انگار خدا اینارو نقاشی کرده😩😩😩😩

همه رو نه بعضیاشون 

ولی بعضیاشون اصلا اوف 

ولی سفیدی اگه زمینه شو داشته باشه مثلا بچگی سفید باشت یکی با روتین پوستی و لایه برداری بهتر میشه

همه رو نه بعضیاشون ولی بعضیاشون اصلا اوف ولی سفیدی اگه زمینه شو داشته باشه مثلا بچگی سفید باشت یکی ب ...

شبیه عروسکن بعضیاشون

ولی خدایی اعقاد داری اگه همونا بد باشن یا بداخلاق باشه تو چشم ادم زشت میشه؟

دقیقا