2777
2789
اره انگار خدا نشسته سرحوصله نقاشیشون کرده همه چی قشنگ جذاب

واایی اره

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حنا به پوست؟

آره گلم ترکیب حنا با ماست ترش یه ماسک خونگی عالیه قبل از حمام ۲۰دقیقه بزار روی پوست بمون

یه قاشق چای خوری حنا

دوست قاشق بزرگ ماست ترش

اگر رنگ داد بعدش میتونی ماست خالی بزنی معمولا رنگ نمیده

آره گلم ترکیب حنا با ماست ترش یه ماسک خونگی عالیه قبل از حمام ۲۰دقیقه بزار روی پوست بمونیه قاشق چای ...

پوستو چیکار میکنه؟

💕🧚‍♀️                                               

من دوستم پوستش معمولی بود الان دائمی یه مدته روتین پوستی داره دکتر پوست رفت

پوستش وا شده سرخ و سفید مخمل هلویی

💕🧚‍♀️                                               

ژل ابرسان تزریق میکنن

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

پوستو چیکار میکنه؟

لایه بردار و آبرسان هست عزیزم

کلا چون خیلی مراقبت از پوست برام مهمه و اکثرا از آبرسان و ویتامینه استفاده میکنم

گاهی روش های خونگی خیلی خوبی یاد میگیرم اینم یکیش که توی خوش‌رنگی و شادابی پوست موثره 

لایه بردار و آبرسان هست عزیزمکلا چون خیلی مراقبت از پوست برام مهمه و اکثرا از آبرسان و ویتامینه استف ...

حنای خالی هم میشه گذاشت؟ بدون ماست؟

💕🧚‍♀️                                               

حنای خالی هم میشه گذاشت؟ بدون ماست؟

نه رنگ میده بعد دور چشم رو نباید زد

کلا هر ماسکی که خاصیت لایه برداری داره دور چشم نباید زد

میتونی به جای حنا از ترکیب خیار رنده شده آبگیری شده با ماست شیرین برای آبرسانی استفاده کنی دور چشم هم بزنی

یا گلاب رو به پنبه آغشته کن بزن خاصیت زده چروک و ضد افتادگی داره

البته اگه کانتورینگ بلدی باز با حنای خالی میشه کانتورای خوشگلی کشید خواستی تنها استفاده کنی میتونی باهاش کانتور کنی

یا فقط به عنوان شوینده با آبسرد مخلوط کنید و مثل ماسک بزنی ماساژبدی سریع بشورید

نه رنگ میده بعد دور چشم رو نباید زدکلا هر ماسکی که خاصیت لایه برداری داره دور چشم نباید زدمیتونی به ...

دیر گفتی😐

رفتم حنا زدم یک ربع موند بعد شستم  اما رنگ نگرفت یه کوچولو که اونم تا شب میره یه کرم بزنم ولی رو لبم موند لبم نارنجی شد حس میکنم بهم میاد🥲😂

💕🧚‍♀️