2777
2789
عنوان

اول صبحی این چ خریدی بود😬☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 73 پست
ما چند وقت پیش رفتیم درگهان پارچه ملحفه متری۱۹۰ فکنم جنس عالیی بوو حس میکردم گرونه

اگر جنسش خوب بود قیمتش خیلی خوب بودههه

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخ اخ اینقدر دل ادم میسوزه خواهر چی بگم خدا صبرت بده همه ما از این تجربه ها داشتیم حالا خودت و پیر ن ...

خدا کنه زودی فردا شه یادم بره😂☹

من وقتی خرید میکنم شوهرم دستم و میکشه میگه دیگه به هیچ چیزی نگاه نکن الان نظرت عوض میشه غرغراش مال م ...

بنده خدا😂

منم همینم

میخرم نظرم عوض میشه

خدا کنه زودی فردا شه یادم بره😂☹

امین😁😁😁سعی کن ب ی چی دیگه فک کنی🍭🍭🍭ملحفه ها رو هم قایم کن

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

۲۰۰ تومنی ها پلاستیک بوده اینی که گرفتین درصد نخش بیشتر بودهالبته مناسب گرفتین ملافه نخی متری ۷۰۰ تو ...

نمیدونم والا

حالا من زیاد تجربه ای ندارم از نظرم جنسشون یکی بود😂😑  ارزونه یکم فقط خشک تر بود😂

خداروشکر که داشتین گرفتین وگرنه متری ۵۰۰ خیلی گرونه برا ملحفه پس دارندگی و برازندگی " لابد مغازه دار ...

🥲🫶🏻

امکانش هست اسمش و بگی یا لینک بفرستی لطفا؟

اره تو نت سرچ‌کن پارچه سرای ترگل قم ، خودش میاد. پارچه سرای خلیج فارس. چندتا دیگه م هست. ولی ترگل خوبه. پیجم دارن. من چند بار سفارش دادم واقعاااا قیمتاش فرق داشت با شهر ما.

بنده خدا😂منم همینممیخرم نظرم عوض میشه

اره بخدا اون اوائل ۲ بار همرام میومد جنس و میبردم تعویض الان دیگه حوصلمو نداره از خرید برگشتنی هدفن میذاره صدام و نشنوه 😂

اره بخدا اون اوائل ۲ بار همرام میومد جنس و میبردم تعویض الان دیگه حوصلمو نداره از خرید برگشتنی هدفن ...

بخدا ک منم همینم😂

الان ی ریمیلم خریدم میخواستم تاپیکشو بزنم😂😂💔

پشیمونم از خریدش کیفیتش افتضاح🤣