2777
2789
عنوان

اول صبحی این چ خریدی بود😬☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 73 پست
عزیزم صددرصد متری ۲۰۰ آبرفت داره.....اگر خریده بودی با یبار شستن باس مینداختی بره..قابل استفاده نبود ...

اره اینم حرفیه🥲

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم والاحالا من زیاد تجربه ای ندارم از نظرم جنسشون یکی بود😂😑 ارزونه یکم فقط خشک تر بود😂

خیلی فرق داره چون پلاستیکه نه رنگش میره نه پرز میده نه خراب میشه ولی تو هوای گرم روش عرق میکنی

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

عزیزم‌ اونقد مت از این اشتباهات کردم اونقد رفتم شلوار ارزون بخرم خونگی داشته ۱۰۰ تومنی گفته ندارم منم حوصله گشتن نداشتم بم داده بش گفتم هم گفته ندازم بعد نفر بعد اومد بش گفت دارم من مغازه کناری بودم شنیدم هارد گرون بم داد کلی مورد بم گرون فروخت دیروز رفتم پلاستیک زباله بزرگ بخرم برا وسایل بسته بندی گفتم ۵ تا حدود ۳۰۰ شد دیدم ۱۰ تا گداشته تازه گرون داده مغازه کنارش امروز قیمت کردم نصف قیمت ولی نگران نباش من همش میگم خدا جبران میکنه اونقد میلیونی بم جنس فروختن بعصی کاسب ها متاسفانه حلال حرام براشون مهم نیست سری قبل شلوار حونگی بم فروخت گرون کارت کشیدم گفت نکشیده دوباره کشیده ۶۰۰ کشید رفتم دیدم دوبار کشیده بش گفتم دروغ گفت نقد ندازم بجاش جنس بردار درحالی که دیدم تراول داشت منم گفتم حلالت نمیکنم به زور ۳۰۰ منو پس دهد همش بگو ضرر به مالت بگیره خدا نکرده به جونت نگیره 

عزیزم‌ اونقد مت از این اشتباهات کردم اونقد رفتم شلوار ارزون بخرم خونگی داشته ۱۰۰ تومنی گفته ندارم من ...

اره درسته

دقیقا دیگه خیییلیا حلال و حروم رو نمیفهمن

درصد خیلی کمی از ادما رعایت میکننن متاسفانه🥲

اره درستهدقیقا دیگه خیییلیا حلال و حروم رو نمیفهمندرصد خیلی کمی از ادما رعایت میکننن متاسفانه🥲

برا اینکه ناراحت نباشی همیشه بگو صدقه رفع بلا بوده به مالم گرفته پول میاد میره مهم اعصابت هست عزیزم غصه نخور تجربه شد برات گلم سری بعد قشنگ بگردی سر صبر بخری من همش میگم خدایا جاش را پر کن 😁😁😁😁😁

برا اینکه ناراحت نباشی همیشه بگو صدقه رفع بلا بوده به مالم گرفته پول میاد میره مهم اعصابت هست عزیزم ...

اره درسته واقعا😍👌🏻