2777
2789
عنوان

اول صبحی این چ خریدی بود😬☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 73 پست
تو ایتا چند تا پیج پارچه فروشی هست خیییلی قیمت مناسب. متری ۵۰۰ جنسشون خیلی خوبه، ببر برای خونه استفا ...

حالا دیگه لازم نداریم همه رو گرفتیم☹

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی تعداد زیادیشو معرفی کردهمه حدود ۴۵۰ ۴۸۰ و ۵۰۰ بودخب ۲۰۰ هارو هم معرفی کرده بود اینطوری نمیشد😬

آره خب ۵۰۰ هم زیاد بوده واقعا

مبارکتون باشه دفعه بد عجله نکنین واسه خرید

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

ملافه هابب که خریدی برای خونه خودت استفاده کن روی تخت یا پتو ...این ملافه هوایی که خریدی با توجه به ...

من ک مجردم

برا خونه مامانمم داریم

برا باغ میخواستیم ک حالا سالی ۱ بار مهمون میره نباید اینقدر میشد ☹

حالا من مامانمو دلداری میدم اشکال نداره کزیادم گرون نشدهولی ته دل خودم ناراحتم چرا اینقدر شد😬😂💔💔

فدای سرتون 

همون مقدار پولی که خرج کردید

امروز

روزی همون فروشنده بوده

تمام

اینو بگو

دیگه فکرشو نکن

عزیزم اگه اونو میخریدی بعد یه مدت تیف تیف میشد اینکه خریدی جنسش بهتره بیشتر عمر میکنه عزیزدلم اصلا ن ...

اینم حرفیه😍👌🏻

خریدی تموم شد مبارکت باشهولی اول صبحی الان نیستا؟!!!برا من ظهره 😂😂(^-^)

ممنون عزیزم

صبح خریدیم

الان فرصت کردم گوشیمو دست بگیرم تاپیک بزنم😂

ما چند وقت پیش رفتیم درگهان پارچه ملحفه  متری۱۹۰ فکنم جنس عالیی  بوو حس میکردم گرونه

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏