2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد

105 بازدید | 13 پست

مادر پدرش رفته بودن شهردیگه دیروز ساعت۱ رسیدن.ساعت ۱۱ شوهرم زنگ زد گفت  بابا اینا تو راه برگشتن ساعت۱و۲میرسن یه تماس بگیر بگو غذا میپزم.منم بجه کوجیک دارم. خیلی کوجیکه تازه یاد گرفته از کاببنت ودیوار و... اویزون شه.در کابینتو باز کنه و... همش باید بدوم دنبالش.یعنی براخودمون غذا میپزم صد بار باید بدوم دنبالش از۸صبخ یسری کارای غذا مومیکنم که اروم اروم هم بچم اذیت نشه هم خودم.خلاصه بهش گفتم من غذا پختم چرا زود تر نگفتی دارن برمیگردن که همون صبح غذا بذارم الان بچه خوابش میاد نق میزنه دست تنهاهم هستم.خلاصه زنگ زدم یه تعارف کنم به مادرشوهرم .پیش خودم گفتم حتما درک میکنه با بچه و دست تنها اونم ۱۱ظهر میگه نه نمیایم سر راه میخوریم یا املتی چیزی درست میکنم خلاصه زنگ زدم و گفت میایم واسه نهار حالا من بدو از اول گوشت و مرغ یخ زده در بیار برنج بپز بچمم اونور گریه گریه.نابود شدم قشنگ ب حدی حرص خوردم ک‌شوهرم اومد خونه باش قهر کردم بحثم شد هنوزم قهریم.حق با کیه خدایی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت یه‌چیز راحتی میذاشتی پوره سیب زمینی املت همین‌با روی‌خوش بذاری شوهرت بخدا قهر هم‌نمیکنه

اخه  غذا خودمون نیمه اماده بود.تازه غذاهام بس حول کردم و استرس کشیدم افتضاح شدن 

اخه غذا خودمون نیمه اماده بود.تازه غذاهام بس حول کردم و استرس کشیدم افتضاح شدن

فدای سرت 

کنار اون غذا یچی‌ام‌درست میکردی دورهم می‌خوردید 

انقد زود بچت بزرگ‌میشه 

حیف سر این‌چیزا بحث درست بشه 

بخدا دو‌تا سیب زمینی سرخ‌کنی دوتا‌گوجه دو‌پیمونه برنج اضافه کنی هیچی‌نمیشه اعصاب خودت شوهرت بچت خورد نمیشه