2777
2789

هفته۱۶ام 

خیلی نگرانم با تمام وجودم نمیخوام فطع کنم 

به دکتر گفتم گفت تو ک سابقه سقط نداری!! 

خوب لعنتی باید سقط کنم تا ریسک نکنیم

کسایی ک ای وی اف کردن لطفا تجربشونو بگن

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

مگه مشکل خاصی داری

ندارم ولی چون از اول زدم زبونم لال بعدش خون لخته بشه چی 

خیلی به سختی به اینجا رسیدم دوست ندارم ریسک کنم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیزی راجع به این موضوع نمیدونم ولی ان شاءالله ب سلامت زایمان کنی عزیزم من اقدامم ولی باردار نشدم تا ...

ممنونم گلم 

۸ سال 

الکی خودتو اذیت نکن دیدی نمیشه برو ای وی اف 

مشکل شدید اسپرم داشتیم

ممنونم گلم ۸ سال الکی خودتو اذیت نکن دیدی نمیشه برو ای وی اف مشکل شدید اسپرم داشتیم

منم همسرم مشکل اسپرم داره

ولی از اسم آی وی اف میترسم🥲

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اخی عزیزم ان شاالله خدا با ب سلامت ب دنیا اومدن فرزندت سختیاتو جبران کنه براتون گلم هزینش چقدر شد

تو بیمارستان دولتی۴٠ تومن 

مرسی عزیزم تروحدا دعا کن

من دوبار سقط داشتم.واسه همین سر سومی از اول تا اخرش انوکسا زدم .شما که شرایطت فرق می کنه می تونی با ...

همین دبگه من قبلا باردار نشدم تا سقط کنم ک بهم میگه سابقه نداری 

اره وقت گرفتم توکل به خدا

منم همسرم مشکل اسپرم دارهولی از اسم آی وی اف میترسم🥲

ترس نداره عزیزم 

برو دکتر دارو بخور همسرت شابد با دارو حل شد 

اگه نشد دیگه چاره نیست برو ای وی اف انشالله مثبتی

ترس نداره عزیزم برو دکتر دارو بخور همسرت شابد با دارو حل شد اگه نشد دیگه چاره نیست برو ای وی اف انشا ...

اخه همسرم اسپرم صفره دکتر گفت به احتمال خیلی زیاد باید ای وی اف کنی 

منم خیلی میترسم به همسرم گفتم برو درمان کن اگه نشد قیدش رو بزن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........