2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون وابستشونه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 61 پست
واقعیه؟؟؟؟😐عزیزم من شوخی کردممم قدیما شما شاید نبودیدخیلیی تاپیک میزدن ک راجب این کثافتکاریاولی انق ...

واقعیه زن عموم  جاریم و دختر خواهر شوهرم این کارو کردن خودشون یه بار اعتراف کردن گفتم خاک توسرتون شوهرتون میکروب میگیره سرطان میگیره 

زن عموم از بس شاش و دعا به خوراک عموم داد سرطان خون گرفت جوون مرگ شد 

جاریم به برادر شوهرم داد معده ش میکروب گرفت نفخ میکرد خوب نمیشد تا چند وقت درگیر درمانش بودن 

دختر خواهر شوهرم خودش بهم گفت چون شوهرم به حرفم گوش کنه تو چایی ش شاش میریزم که جلو مادرش دعواش کردم  

واقعیه زن عموم جاریم و دختر خواهر شوهرم این کارو کردن خودشون یه بار اعتراف کردن گفتم خاک توسرتون شو ...

😭😭😭بیچاره ها🏃🕳️

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسر منم اینطوریه از اولم همین بود میره سرکار دم به قیقه زنگ میزنه چند روز میرم خونه مادرم انقدر بهو ...

چقدرخوب 

این که خیلی خوبه 

چون عکسش عذاب آوره برای یه زن 

وابسته مادر بودن عذابه برای همسر اما وابسته زن بودن توجه و عشق و لذت به زن میده 

همسرم وحشتناک وابستسطوری ک اگر خونه نباشم نمیره حتی 5 دقیقه وایمیسه برسم شبا پشتمو بهش بکنم ناراحت م ...

چه بانمک‌

واقعا همچین مردایی هست !!

شما چند ساله که ازدواج کردین بچه هم دارین ؟از اول اینطوری بود ؟

چه‌کار میکنی براش که وابسته هست بهت؟ به ما هم یاد بده خواهشا

لابد خیلی بهش محبت میکنی و مهربونی یا مادر بدی داشته 

خیلی خوبه شوهر وابسته زن باشه این عشقه 

خدا اون روز رو نیاره که وابسته مادرش باشه 

من شنیدم میگن ب هرکی بدی حرفتو گوش میدههمکارم داده بود ب رئیس

😳😳😭 چطوری داده بود؟

بیچاره رئیس

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

چقدرخوب این که خیلی خوبه چون عکسش عذاب آوره برای یه زن وابسته مادر بودن عذابه برای همسر اما وابسته ز ...

ولی زیادیشم خوب نیست آدم کلافه میشه بهش میگم با دوستات برو تفریح باهمکارات برو بیرون انقد چسبیده به من نمیذاره نفس بکشم

والا خواهر ما شانس نداریم خودم ب درک نیاز جنسی انگار ندارن

اره بخدا شانس ندازیم این ننه ش یادش داده از دهنش دررفت گفت مامانم گفته هیچوقت خودت رو مشتاق و طالب کسی نشون نده ، تک پسرم هست خیلی حرفشو گوش میده 

راستش منم گاهی بهش شک میکنم میگم این نیاز نداره یعنی ؟ اخه الان اولشه باید خیلی بخواد نمیدونم بخدا خیلی مغزم درگیره خانواده حامی م ندارم ابروداری میکنم 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

شوهرم وابستگیش و دوست دارم بدم نمیاد حتی سر کار هم هی زنگ میزنه دلش خنک نمیشه تماس تصویری میگیره 😔 خیلی دوستش دارم هااا ولی من در توقعم آدم کامل می‌خوام بیچاره خوبه ولی بازم مشکلاتی داره همین 

واقعیه زن عموم جاریم و دختر خواهر شوهرم این کارو کردن خودشون یه بار اعتراف کردن گفتم خاک توسرتون شو ...

حالا من یه چیزایی میدونم حتی فکر میکنم حالم بهم میخوره تقریبا مثله اقدس الویه اس ابن مدل شکلات شه😂😂🤢🤮

زن ممدم