2777
2789
عنوان

سلام بچه ها

130 بازدید | 20 پست

یه روزایی رو تو زندگیم به یاد میارم انگار یه بوی خاصی حس میکنم، یه بویی که مثلا اون موقع می اومده هنوز یادمه یا یه طور بوی کهنگی خاطره ست نمیدونم

نه بوی چیزی ها، مثلا یادمه پارسال این موقع صبح میرفتم سرکار یه بویی یادمه

یا روزهای اول آشنایی با همسرم بوی خاصی داره بوی عطرمم نیست نمیدونم عجیبه

شماهم اینجوری هستید یا فقط من خل و چلم!؟

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

اره منم

جدی؟ چرا اینجوریه به نظرت

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدی؟ چرا اینجوریه به نظرت

منم همینطورم،مثلا عیدای بچگیم یه بوی خیلی خاص میداد

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید

آره بخدا دقیقا منم اینجوری هستم 🥲☹️ 

مثلا اوایل پاییز انگار بوی مدرسه رفتن قدیم رو حس میکنم 

یه یخچال اضافه داریم طبقه بالا،بعد جدیدا بوی یخچال خونه ی مامانبزرگ که فوت کرده رو میده،حس میکنم تو خونه ی اونا هستم وقتی داخل یخچال رو بو میکنم  

انگار مکان ها و زمان ها برام یه بوی خاصی دارن

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
منم همینطورم،مثلا عیدای بچگیم یه بوی خیلی خاص میداد

آخ اره گفتی 

آره بخدا دقیقا منم اینجوری هستم 🥲☹️ مثلا اوایل پاییز انگار بوی مدرسه رفتن قدیم رو حس میکنم یه یخچال ...

واقعا به نظرم دیوونه کننده ست

گاهی وقتا خوبه گاهی وقتا آزار میده ادمو آدم یاد گذشته میفته

اره همون بعد من اطرافیانم درک نمیکنن میگن زیادی احساساتی هستی 

اره همون بعد من اطرافیانم درک نمیکنن میگن زیادی احساساتی هستی

آره خب ماها زیادی درگیریم با احساساتمون 

من مثلا ۶ ساله پدربزرگ مادربزرگم فوت کردن ولی هنوز انگار منتظرم یه خواب باشه و بلند شم ببینم زنده هستن 

بد نیست احساساتی بودن ولی خب یه نقطه ضعفه

بله من هم خل و چلم😂🤧

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

آره خب ماها زیادی درگیریم با احساساتمون من مثلا ۶ ساله پدربزرگ مادربزرگم فوت کردن ولی هنوز انگار منت ...

دقیقا ،خدا بیامرزتشون مادربزرگ منم پارسال فوت کرد هنوز حس میکنم خونه ی داییمه و زنده ست

بله من هم خل و چلم😂🤧

خداروشکر تنها نیستم

دقیقا ،خدا بیامرزتشون مادربزرگ منم پارسال فوت کرد هنوز حس میکنم خونه ی داییمه و زنده ست

مرسی♥️خدا مادربزرگ تو رو هم رحمت کنه داغشون همیشه تازه می مونه برامون 

خداروشکر تنها نیستم

😂نه منم هستم. من تازه یه حس دیگه هم دارم. مقلا اتفاقی بخواد برای کسی بیفته یهویی ناخوداگاه به اون شخص فکر میکنم.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚