2777
2789
عنوان

سلام بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 20 پست
مرسی♥️خدا مادربزرگ تو رو هم رحمت کنه داغشون همیشه تازه می مونه برامون

ممنون، آره واقعا

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

😂نه منم هستم. من تازه یه حس دیگه هم دارم. مقلا اتفاقی بخواد برای کسی بیفته یهویی ناخوداگاه به اون ش ...

حس ششم داری به خاطر اونه من از وقتی مامان شدم گاهی حس ششم فعال میشه ولی بعضی خانما خیلی فعالن

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حس ششم داری به خاطر اونه من از وقتی مامان شدم گاهی حس ششم فعال میشه ولی بعضی خانما خیلی فعالن

نه راستش اینطور که مثلا تو سایت می بینم که حس ششم ندارم ولی میگم بعضی وقتا ناخودآگاه یع چیزایی میاد تو ذهنم. مثلا پارسال پسرخالم تصادف کرد. قبلش من یهو تو ذهنم اومد که این تا حالا مسافرت نرفته و این چیزا. بعدش همون موقع رفت و تصادف کرد.. یا یهو یه روز تو ذهنم اومد اگه مادر زن داداشم فوت کنه مثلا ما باید بریم شهرشون. چون یع جای دیگع زندگی میکنند. بعد شنیدم که خیلی سخت مریض بوده و عمل کرده و چند بار شدید حالش بد شده. 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

نه راستش اینطور که مثلا تو سایت می بینم که حس ششم ندارم ولی میگم بعضی وقتا ناخودآگاه یع چیزایی میاد ...

حس ششم همینه، اینایی که به زور حدس میزنن مثلا لباست چه رنگیه اینا چرته، حس ششم ناخودآگاهه منم یه بار تو ذهنم اومد یه همکارمون فوت کرده رفتم سرکار دیدم داداش همکارم فوت کرده

حس ششم همینه، اینایی که به زور حدس میزنن مثلا لباست چه رنگیه اینا چرته، حس ششم ناخودآگاهه منم یه بار ...

عه چه جالب. بعضی وقتها هم یه چیزایی تو ذهنم میاد سریع ذکر میگم که اتفاق نیفتن. اون حس بد میاد برام کع ممکنه بشه و سریع سعی میکنم با فکرای خوب خنثی کنمش

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

عه چه جالب. بعضی وقتها هم یه چیزایی تو ذهنم میاد سریع ذکر میگم که اتفاق نیفتن. اون حس بد میاد برام ک ...

اره دقیقا منم حواسمو پرت میکنم ، برا همین میگن آدم از آینده خبر داشته باشه خوب نیست حس خوبی نیست آدم فکر میکنه تقصیر فکر خودشه اون اتفاقه