2777
2789
عنوان

من دختر روستایی ام

532 بازدید | 47 پست

هیچ تجربه ای زندگی شهری ندارم فامیل داشتیم ومهمونشون شدیم ولی در حد چندروز بوده

من خودم کارشناسی خوندم وشهر رفتو آمد زیاد داشتم ودوستای شهری خوبی دارم

روستای ما همه امکاناتش اوکیه جوری نیست که اذیت بشی بعضی ها دامداری میکنن وخیلی ها مشغل آزاد دارن

کنار ما کوه قشنگی هست کوهی که از وسطش آب فراوون جاری میشه وکل منطقه رو سرسبز کرده همه مردم خوش کیف وتفریحاتشون بسته به این کوه داره.من عاشق روستام

شما دوس داشتین شهری زندگی کنید یا روستا؟

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تجربه زندگی روستایی ندارم ولی ترجیحم نزدیک بودن به پدر و مادرمه همیشه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

زندگی تو رویای منه😢😭

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

منم روستام بعد دانشگاه چندسال رفتم شهر کار کردم باز ازدواج کردم الان ده ساله ساکن روستام ی ربع تا شهرفاصله دارم محل زندگیمو دوست دارم ولی شهرم ی مزیتهای داره برای بچهاودرس پیشرفت بهتره 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
تجربه زندگی روستایی ندارم ولی ترجیحم نزدیک بودن به پدر و مادرمه همیشه

منم بخاطر نزدیکی به پدر ومادرم تو روستا ازدواج کردم 

من اگه به خودم بودم شغلم زندگی آپارتمان نشینی میگذاشتم میرفتم ی کلبه سوییسی گیلان می‌گرفتم برای خودم یا کلبه گردنه حیران یا فومن ، ماسال در هر صورت جایی باشه صدا شنیده شدن تمدن کمتر باشه اما خب موفقیت جایگاه خوب نیاز به شهر ها بزرگ داره در شهر تو تبادلات زیادی میتونی داشته به هر لحاظ 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

منم روستام بعد دانشگاه چندسال رفتم شهر کار کردم باز ازدواج کردم الان ده ساله ساکن روستام ی ربع تا شه ...

آره دقیقا .اینجا شخصیت های خیلی موفقی توش بزرگ شدن .میشه تو روستا پیشرفت کرد