2777
2789
عنوان

من دختر روستایی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 47 پست

والا من شمالم روستاهاش هم عین شهره الان محل شوهرم بنام روستاس ولی کلیه امکانات داره یه شهر کوچکه با مرکز اصلیه شهر هم ده دیقه فاصله س ولی من محلشونو دوسندارم خودمم دارم اطراف شهر خونه میسازم واقعن جای سرسبزو قشنگیه اگه بتونیم بسازیم بریم خیلی جای دنجو خوبیه مناطق ییلاقی شهرمونم دوسدارم ولی برای مدرسه بچم سخت میشه نیم ساعت راهه ولی خب هستن خیلیا اونجا زندگی میکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این تعریف‌هایی که کردی توی بهشتیخوووووووووش به حالتامیدوارم همیشه دلتون مثل روستاتون سبز باشه

قربونت برم 

شما هم هر جا هستی حال دلت خوب باشه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
من خودم دختر روستایی هستم بعد ازدواج شهرنشین شدم ولی امکانات روستاها شده مثه شهر الان دیگه خونه زندگ ...

آره دقیقا

من گاهی میرم خونه اقوام شهرهای اطراف واقعا ناراحت میشم اینا چرا روستامون رو رها کردن بسنده کردن به خونه های کوچیک 

روستاهای اطراف ما دختراش تا ۶میخونن فقط و ببخشید این میگم فوق العداه بی ادب و بیفرهنگن ازدواج میکنن میان شهر واسه اولین بار چقد افاده ای هستن اصلا نمیتونم ۵دیقه تحملشون کنم 

خوشحالم که شما درس خوندین وباسواد هستید

روستاهای اطراف ما دختراش تا ۶میخونن فقط و ببخشید این میگم فوق العداه بی ادب و بیفرهنگن ازدواج میکنن ...

اونم خیلی بده.روستای ما تا دبیرستان داره و۹۰ درصد حد اقل دیپلم دارن خیلی ها دانشگاه رفتن 

والا من شمالم روستاهاش هم عین شهره الان محل شوهرم بنام روستاس ولی کلیه امکانات داره یه شهر کوچکه با ...

واای خوشبحالت تو بهشتی

من عاشق  شمالم

شمال باشه هر جاش

من اگه به خودم بودم شغلم زندگی آپارتمان نشینی میگذاشتم میرفتم ی کلبه سوییسی گیلان می‌گرفتم برای خودم ...

آره دیگه درسته

موفق باشی

ما تو روستا زندگی کردیم ولی الان شهریم و هیچ وقت نمیخوایم زندگی روستایی رو تجربه کنیم 

ولی خوب روستا های سرسبز و شمالی رو دوست داریم برای یه روز به عنوان تفریح بریم الانم برای تفریح اخر هفته کوه و روستا های اطراف مون میریم گاها ولی خوب روستاهای شمالی بنظرم خیلی بهتره