2777
2789

خدا آنقدر بزرگه کاری به این چیزها نداره

تو یکتا پرست باش  

بت و انسانها را ستایش نکن. 

فقط از خدا کمک بخواه و بس.

دل نشکن.

آزار  نده.

مثل این 2 تا بنده خوب و بزرگ خدا باش

@kindman2‍ 

@نگاهم_نکن_عاشق_میشوی‍ 

اونوقت جات وسط بهشته.

کاری به ناخن و مژه و بقیه نداره.. 

مهربانی باز می‌گردد 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دوران کرونا هم غسل بود هم کفن هم نمازحتی تو زلزله ی کرمان هم بود

من توزلزله بم بودم جز نیروهای هلال احمررفتیم متاسفانه  همچین چیزی نبود یعنی حجم فوت شده هااینقدربودعملا نمیشدهمچین کاری بشه تاروز۳من اونجابودم  هنوزم نمیخوام درموردش حرف بزنم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دوستان عزیزم ممنون میشم ریپلانکنید  دگه خسته شدم تایپک تلخیه هی ریپلامیکنیدمجبورم بیام  دستتون دردنکنه نیازنیست منوبه راه راست هدایت کنیدمنوتوقبرشمانمیذارن بگذاریدخدامنم همراه بنده هاش که ازبقیه کشوراهستن مجازات کنه  بخاطرغسل نکردن  حالا ۷میلیاردادموبخاطرغسل نکردن عذاب دادن منم نفر۸میلیاردویک 

همین دنیاوسط شمامسلموناهستم کافیه اون دنیامیخوام باکافرابی دینابیفتم   شکلک خنده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خدا آنقدر بزرگه کاری به این چیزها ندارهتو یکتا پرست باش بت و انسانها را ستایش نکن. فقط از خدا کمک ب ...

ممنون بابت تگ کردن 

ولی بنده لایق این متن شما نیستم 🙏🌹

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

قربونت برم عزیزم منم برات آیت الکرسی میخونم❤️❤️❤️❤️

خیلی ازت ممنونم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

🫂♥️🫂♥️قربونت برم

❤️🌺🪷✨🙏🏽

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

نه دوست عزیزم.کمی بیشتر از این ها انسان هستید

ممنون از لطفتون 🙏 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

کی ازاون دنیااومده؟؟ خدامهربونترازمادره ایه ۴۳سوره نسادرموردغسله چیزی درموردناخن وایمپلنت دندون مصن ...

مادر بچه ی خطاکارش رو برا تربیت .تنبیه نمیکنه ؟

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱  

اه چه تپیک حال بهم زنی بعضیا چرا اینطورین اینهمه موضوع هست

عزیزم باب میل نبود ...رد شین ...این همه تاپیک مورد علاقه ی شما هست که میتونین نظرات مهمتونم اونجا برا استفاده ی سایرین بزارین

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱  

ولکن دختر قشنگم وارد این بحث نشو_ما اب نداریم منابع اب مون رو ب اتمامه هوا نداریم برق تو تابستون ندا ...

ربط گودرز به شقیقه ؟!

اون ور آبم همچین که شما خیال کردی ..گل و بلبل نیست .بانو .

شما رو هم کسی ترغیب نکرده اول صبحی وارد تاپیکی بشی که مورد علاقه و باورتون نی ....

میتونی وارد نشده ...حرص نخورده ....تیربارون نکرده ....بدون اهمیت رد شی ...وارد موضوعات مورد علاقه تون بشی.

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..