2777
2789
غسال دندون مصنوعی رو از دهن بیرون میکنه حالا سوالم اینه دندون ایمپلنت و چ جور در میارن؟

کرونا یادت نیست مرده رو همونجوری مینداختن تو کفن نه غزلی نه چیزی کلی هم پدر نمیدونم چی چی روش میریختن که ویروس پخش نشه

بازم میگم خدامهربونترازاین حرفاست اما دوست گلم ایه ازقران برام میفرستی درمورد اینانوشته باسه؟ درروزگ ...

من یه مطلب یه جا خوندم

قانع شدم 

نوشته بود اگر چه خدا مهربان است ولی جهنم هم دکوری نیست

ولیکن امیدوارم سر و کار هیچ کس به جهنم نیفته

ولی این حرفو قبول ندارم

پیامبر (ص) همونجا میگفتن خودتون رو  بشورید 

چرا بگن به این آداب غسل کنید 

آیا غسل کردن با این ترتیب اون زمان که دوش و حمام نبوده سخت تر نبوده ؟

به نظرت بهتر نبوده پیامبر فقط بگن دو کاسه آب گرم کنید بریزید روی تنتون تمیز شید؟

اگر هدف فقط تمیزی و رفتن چرک و بوی عرق بوده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچ غسالی این کار رو نمیکنه.دین گردن غسال و گردن میته

چکارنمیکنه؟؟ ریموونمیکنه یا ناخن جدامیکنه؟؟ من دیدم ناخن طرفودست نزدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چکارنمیکنه؟؟ ریموونمیکنه یا ناخن جدامیکنه؟؟ من دیدم ناخن طرفودست نزدن

میت رو هرطور شده باید تمیز غسلش بدن پس تلاششونو میکنن که میت پاک کفن بشه

لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓

تمیز می‌شورن

ولی ناخن سوا نمیکنن

میتونی بیشتر تحقیق کنی

چون دیه تعلق میگیره 

دیه رم باید بدی خود متوفی یعنی بخوای رضایتم بگیری از اطرافیان نمیشه

بعدم غسال مگه داره که هی دیه بده

وقتم نیست 

که بخوان دونه دونه با آرامش ناخن ریمو کنند

اینا رو توی یه کلاسی بهمون آموزش دادن

من نه غسال رو دیدم نه ازش شنیدم

ولی میشه تحقیق بیشتر کرد

یکی هم گفت اونی که معتقد نیست به احکام

در زندگی معتقد نبوده ،درمرگ هم همینه

میشه گفت آره

خدا همه مونو به راهی هدایت کنه که تهش رضایت خودش باشه ان شالله

فک کن ملت اونطرف اب فقط ب جشن و پایکوبی و درس خوندن و بهترین زندگی و مطالعه راجب اسیب نزدن ب جنگل هستن_دخترای ماهم دنبال اینکه کاشت ناخن فلان است ما بمیریم بمان میشویم خدایی چتونه خنگین خدای ناکرده نسل بعد ما نه اب داره نه هوا نه برق نه اینده چهارتا کتاب ک نمیخونین سطح سوادتون ک صفره سطح شادی و نشاط جامعه ک زیر خطه باز میایین افسار پوسیده مغزتون رو هم جا میدین تو نی نی سایت_شماها صد سال از عمرتون رو عقبین کاش همینجوری بمونین 

من دیدم باناخن دفن شده 

مگردوران کروناکسی غسل میدادن یا اصلاکفن میکردن  پس اون هزاران نفرچطور  اینکارکردن یادرزلزله ها دیدم اصلا فرصت اینکارنبود 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من دیدم باناخن دفن شده مگردوران کروناکسی غسل میدادن یا اصلاکفن میکردن پس اون هزاران نفرچطور اینکار ...

ولکن دختر قشنگم وارد این بحث نشو_ما اب نداریم منابع اب مون رو ب اتمامه هوا نداریم برق تو تابستون نداریم نون تو دستای باباهامون نداریم بعد این جملات پوسیده مغز معیوب بقبه رو هم ادامه بریم چرا

ولکن دختر قشنگم وارد این بحث نشو_ما اب نداریم منابع اب مون رو ب اتمامه هوا نداریم برق تو تابستون ندا ...

چشم