2777
2789
دوستان خدا بنده هاشو بابت ناخن مجازات نمیکنه مهمترین چیز انسانیت و مهربانی و کمک به همنوعان هست میتو ...

میشه خدارو ستایش کرد اما نمیشه اعمال رو به جا اورد 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

سلام عزیزم خوبی این حرفاتون درباره غسل منو یاد کتاب و تفکر سلمان رشدی انداخت بنظر من که احکام هدف با ...

سلام گلم ممنونم

همچین کتابیونخوندم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من عاشق کارغسالی هستم اما شرایط جسمی خوبی ندارم آمالی مرتبت به موضوع میگم منی که ناخن نام پلاک دارن ...

برات دعا کردم عزیزم 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

سلام گلم ممنونمهمچین کتابیونخوندم

منم نخوندم ولی شنیدم خیلی زمان خودش مغز ها رو شست و شو داد و باعث گمراهی آدما شد اسم کتاب بود ایات شیطانی 

منم نخوندم ولی شنیدم خیلی زمان خودش مغز ها رو شست و شو داد و باعث گمراهی آدما شد اسم کتاب بود ایات ش ...

فکرنکنم همچین کتابی الان بشه پیداکرد من خیلی کتاب دارم طوری دگه کتابخونم جدانداره خیلیاشونم کتاب خطی هستن که نگهداریشوسخته  میخوام فرصت بشه  اهداشون کنم  اما همچین کتابیوداخلشون ندیدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من دیدم باناخن دفن شده مگردوران کروناکسی غسل میدادن یا اصلاکفن میکردن پس اون هزاران نفرچطور اینکار ...

بله دوران کرونا هم غسل بود هم کفن هم نماز

حتی تو زلزله ی کرمان هم بود

ای بابا مگه بعد از مردن مهمه چه بلایی سر جسد بیاد؟ فکر کنم همون سوزوندن بهتر باشه، ناخن و مژه و لمینت و پروتز و همش باهم میسوزه خاکستر میشه😅😂 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

مگه غسال بدبخت آرایشگره ریمو کنه 😂من که یه بالم لب حرارتی (رژ مکه ای )می خوام بزنم همه استرس می گیرم نکنه بمیرم نفهمن رو لبمه‌ باید با صابون بشورن تا بره غسلم قبول نشه 😂همیشه هم به شوهرم سفارش می کنم حواست به این ماجرا باشه اگه مردم 😂اونم میگه خفه شو دیوونه

ای بابا مگه بعد از مردن مهمه چه بلایی سر جسد بیاد؟ فکر کنم همون سوزوندن بهتر باشه، ناخن و مژه و لمین ...

نه دیگه قسمت پلاستیکی رو باید بدن بازیافت می دونی چه قدر به طبیعت آسیب می رسونه 😂

فکرنکنم همچین کتابی الان بشه پیداکرد من خیلی کتاب دارم طوری دگه کتابخونم جدانداره خیلیاشونم کتاب خطی ...

آره بابا جزو کتابای ممنوعست 

من یه معلم داشتم میگفت وقتی ۱۶ سالم بود تحت تاثیر همین کتاب نماز رو ترک کردم تا اینکه یه خواب دیدم و نظرم  عوض شد کتاب رو نابود کردم و برگشتم به اطاعت خدا همونجوری که دین گفته 

اتفاقا خیلی معلم خوبی بود هم به خودش میرسید همیشه آراسته و زیبا بود هم اهل نماز و واجبات بود