2777
2789
عنوان

ناخن بکارم❓😌🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 119 پست
ایشون شاید حکم شرعیش ندونه بعدش من با تندی و خشم نگفتم که بهش هشدار دادم که اثرات اینکار چیه عزیز

متوجهم چی میگید 

اما روراست بگم این راهش نیست 

دقیقا باعث جبهه گیری و دو جبهه شدن افراد میشه 

نمونه اش رو تو سایت و جامعه میتونید کامل ببینید ❤️

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من که نمیگذرم بزار به خیال خودشون فکر کنن امر به معروف کردن اون قیامتی که خیلی مشتاقشن باید جواب پس ...

چه قضاوتی تو خودتو این وسط جر میدی ک میپری ما با اسی بودیم خودتو نکش هر کاری میخای بکن بعدا مشیمون میشی ک فایده نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا همه ی مارو به راه راست هدایت کنه زوری نمیشه به یکی بگی بفهم تو پررررر

خدا تورو به راهه راست هدایت کنه کافیه به اسم امر به معروف سرتونو همه جا میچرخونین

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

متوجهم چی میگید اما روراست بگم این راهش نیست دقیقا باعث جبهه گیری و دو جبهه شدن افراد میشه نمونه اش ...

باور کنید من از خدامه بجا حکم شرعی نمی‌دونم دارم اشتباه میکنم یکی با ملایمت به من بگه تو گوش من نزده که خیرخواه من هستش

@niniyar‍ این مذهبی نما هارو که دنبال جنجالن رو جمع کنید از سایت

اگه دو دقیقه سرتو از زندگی مردم بکشی بیرون میفهمی که ریپلای من تو نبودی

اما چاره چیه چون داری میسوزی اصلا حواست نیست به کی داری میگی

چندنفرم بهت گفتن که با تو حرف نزدن

اما خودتو هی میندازی وسط

من اصلا با ادم نا محترم حرفی ندارم

شما هم قبل حرف زدن برو تو اب یخ بشین تا تعادلتو از دست ندادی فشارت بیشتر از این نره بالا چشات خوب ببینه که کی با کی داره حرف میزنه خودت نندازی وسط حرف بزرگترا 

چه قضاوتی تو خودتو این وسط جر میدی ک میپری ما با اسی بودیم خودتو نکش هر کاری میخای بکن بعدا مشیمون م ...

اولا شما چند نفر ریختین دارین جر میدین خودتونو وگرنه کسی با تو و امثال تو کاری نداره حرف دهنتم بفهم خانوم مومن قضاوت کنندگان اعظم چیشد پس؟؟؟

به اسم امر به معروف راحت دارین توهین میکنین که😂

ضد و نقیضای مذهبی نما

اگه دو دقیقه سرتو از زندگی مردم بکشی بیرون میفهمی که ریپلای من تو نبودیاما چاره چیه چون داری میسوزی ...

عاخی الهی بمیرم برات از دین فقط غسل و اینجور چیزاشو بلدی قضاوت تندی زبونتونو بلد نیستین کنترل کنین نه😂😂😂😂

یه مشت مذهبی نمای عقده ای

تا طلوع کامل آفتاب به طور کامل جر بدین خودتونو پوچید و بی اهمیت حالا هی ریپلای بزنید و خزعبلات تحویل بدید خیلی راحت اعلانتون باز نمیشه حالا قشنگ تر بسوزین ما که کاره خودمونو میکنیم 😂😂😂😂😂

اولا شما چند نفر ریختین دارین جر میدین خودتونو وگرنه کسی با تو و امثال تو کاری نداره حرف دهنتم بفهم ...

اخه خیلی میکُشی خودتو باید مثه خودت با تو حرف زد  

با قوم لجباز ک عمدا دوست دارن خطا بکنن پیامبرم نمیتونه دبیفته برو خواهر برو خدا هدایتت کنه

باور کنید من از خدامه بجا حکم شرعی نمی‌دونم دارم اشتباه میکنم یکی با ملایمت به من بگه تو گوش من نزده ...

خب عزیزدلم رسیدیم به اول بحث 

همه که مثل هم‌ نیستن . همه که معتقد نیستن 

مثلا شما این موضوع رو دوست دارید . اما من شدیدا گارد دارم و بدم میاد 

گاهی همین امر به معروف ها جای اینکه باعث دعوت به خدا بشه باعث نفرت از خدا میشه ..‌‌ نگاهی به جامعه بکنید چقدر امر به معروف موفق بوده ؟ چقدر باعث مذهبی شدن جامعه شده ؟ 

پس راهش این نیست اما بازم هرجور خودتون صلاح میدونید 🙏❤️

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩