2777
2789
عنوان

ناخن بکارم❓😌🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 119 پست
چه تلنگره تحسین برانگیزی خیلی تاثیر گذار بود هروقت برای تو کامنت گذاشتن بعد ریپلای کن درهمین حد نمیف ...

که قضاوتی کرد میشه بگی

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

چقدر زیبا و دلنشین توضیح دادید

عزیزی ❤️🙏

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بااین طرز از ادبیات شخص مناسبی برای امر به معروف نیستید متاسفانههمه ما یکسانیم و هیچکسی از دیگری بال ...

شما برو نظر قبلی خودتو بخون که دقیقا چی گفتی بعد بیا درباره حرف بقیه نظر بده

چطور شما با اون ادبیات حرف بزنی خوبه ما بگیم بده

عجب!!!!!

مرجع تقلید آیت‌الله خامنه‌ای: هر چیزی که مانع رسیدن آب به بدن میّت بشه باید برداشته بشه مثل ناخن مصن ...

موقع غسل میت ریمو انجام نمیدن چون ممکن هست میت آسیب ببینه مگر خانواده متوفی در خواست کنند  اصلا تو غسالخونه این مورد رو  گردن نمی‌گیرن چون براشون دردسر داره همون‌طور با کاشت غسل میدن 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
خب پس خودت داری مبگی کسی که معتقده به یک دینی. ما داریم راجع به رفتاره یک انسان لائیک و بی دین صحبت ...

ببین کسی قصد فضولی نداره مثل این میمونه شما جایی باشی یه نفر بگه دو دو تا میشه ۵تا تو بگی نه ۴تا اینم دلیلش ادم کسیو طبق اطلاعاتش آگاه کنه که بد نیست مگه امر به معروف چیه عزیزم همون آگاه سازیه حالا ما اینجا حرف میزنیم بر حسب اینکه آدم بی دینی بینمون نیست صحبت میکینیم 

اینم طرز دیگه صحبت کردنت با بقیه تاسف...!

تازه خیلی خوب گفتم

باید دقیقا مثل خودتون میگفتم که:

سرتونو از زندگی بقیه بکشید بیرون

گند زدید به جامعه

(ادبیات قبلی خودته دقیقا)

شما برو نظر قبلی خودتو بخون که دقیقا چی گفتی بعد بیا درباره حرف بقیه نظر بدهچطور شما با اون ادبیات ح ...

من نظرمو با توجه به نظرات بقیه کامنت کردم

انگشتمو به سمت شخص خاصی نشانه نگرفتم روی کسی ریپلای نزدم و کاملا حقیقت رو گفتم قضاوت نکردم توهین نکردم

بخاطر اون نظراتی که داده شده نه تنها اینجا بلکه تو دنیای واقعی هم همه از دین فراری شدن و بابت این حرفا و کاراتون روز رستاخیز باید جوابگو باشید امر به معروف اینی که شما پیش گرفتی نیست اجرکم عندالله

باربی_سایت🎀

تازه خیلی خوب گفتمباید دقیقا مثل خودتون میگفتم که:سرتونو از زندگی بقیه بکشید بیرونگند زدید به جامعه( ...

اینم به نمونه از قضاوتتون نینی یار تگ کنید آپی یا اگه امکانش هست استعلام سیمکارت رو بگیرن تا رو سیاهیش بمونه برای شما

باربی_سایت🎀

اصلا یک جوی بوجود اومده تو جامعه انگار با خدا و قوانین خدا دشمن هستند و مدام سر لجبازی با خدا دارند یک عده تا از دین صحبت می‌کنی همه جوره بهت حمله میکنند اما ترویج گناه و فساد رو روشن فکری و زیبا می‌دونن اینجا خیلی عادی یک عده نوشتند غسل و نماز نداره عده دیگه روی پیامشون نوشتند به شما مربوط نیست و کلی حمله کردند واقعا اگر اینقدر معتقدید که سرتون باید تو زندگی خودتون باشه چرا به این عزیزان حمله کردید با شما صحبتی نداشتند خدا و دین خدا خیلی بزرگتر از اونی هست که با صحبت ها و لجبازی های شما کمرنگ بشه یا زیر سوال برده فکر نکنید شما اولین نفرات هستید که این کارو میکنید گذشتگان هم این کارها رو کردند حتی در زمان پیامبر این کارهارو زیاد کردند اما ببینید نتیجه چی شد

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
من نظرمو با توجه به نظرات بقیه کامنت کردمانگشتمو به سمت شخص خاصی نشانه نگرفتم روی کسی ریپلای نزدم و ...

منم نظرمو نسبت به شخص خاصی نگفتم انگشتمو به سمت شخص خاصی نشانه نگرفتم

حالا شما علم غیب داری اجرکم عندالله

موقع غسل میت ریمو انجام نمیدن چون ممکن هست میت آسیب ببینه مگر خانواده متوفی در خواست کنند اصلا تو غ ...

خوده خانواده متوفی برای ریمو اقدام میکنن دیدم عزیزم

درکل استارتر پرسید انجام بدم گفتیم انجام بده حالا ما خیلی مسئله کاشت رو بزرگ کردیم وگرنه فرق انچنانی با لاک نداره هروقت بخوایم ریمو میشه عزیزم بعدم ایشون صرفا جهت جشن میخوان انجام بدن

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

خوده خانواده متوفی برای ریمو اقدام میکنن دیدم عزیزمدرکل استارتر پرسید انجام بدم گفتیم انجام بده حالا ...

ببین خدا شاهده خیلیا انجام‌نمیدن توی اون اوضاع اکثرا حالشون بده و بلد نیستن و تا بخوان ناخن کار بیارن وقت اینکارا نیست یه کم راجع به شرایط اون لحظه منطقی فکر کن