2777
2789
عنوان

ناخن بکارم❓😌🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 119 پست
حتما ربط داشته که گفتمالان وقت گل گاو زبون نیستالان تو باید بری بشینی تو تشت آب یخ

😂

عزیزم بوی سوختنتون کل تاپیکو برداشته چون شماها ریپلای زدین وگرنه کسی با شماها کاری نداشت

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا که ضایع شدی خلاصهدوما چشاتو باز کن سرتو از زندگی مردم بکش بیرون کسی تورو ریپلای نکرد خودت عین ن ...

غسل اگه گردنت باشه و بمیری ،تا ابد گردنت هست

مگر اینکه اجل مهلت نداده باشه که غسل کنی

نه اینکه امر واجب رو به عمد ترک کنی 

حالا کی ضایع شد؟؟؟ 

برو گل گاو زبونتو بخور

نبابد بگی خب. دین یک مسئله شخصیه. اینم شده مثل حجاب؟ تمام عمرتون در حال دعوا کردنید

نه کی گفته دین مسئله شخصی هست مثل اینکه بیای تو کشتی قسمتی که خودت نشستی سوراخ کنی کل کشتی غرق بشم 

خود خدا امر به معروف واجب کرده

نبابد بگی خب. دین یک مسئله شخصیه. اینم شده مثل حجاب؟ تمام عمرتون در حال دعوا کردنید

من که نمیگذرم بزار به خیال خودشون فکر کنن امر به معروف کردن اون قیامتی که خیلی مشتاقشن باید جواب پس بدن بابت قضاوت هاشون😉

چه ربطی داره من وظیفم بود بگم

اگر سوال مذهبی بپرسن قطعا وظیفه اس که بگید 

در غیر این صورت نه 

چون باعث دلخوری و کدورت و حتی توهین میشه 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

غسل اگه گردنت باشه و بمیری ،تا ابد گردنت هستمگر اینکه اجل مهلت نداده باشه که غسل کنینه اینکه امر واج ...

😂😂😂😂

فتوا های من در آوردی یه سرچ میزدی حداقل پوووچ

اگر سوال مذهبی بپرسن قطعا وظیفه اس که بگید در غیر این صورت نه چون باعث دلخوری و کدورت و حتی توهین می ...

ایشون شاید حکم شرعیش ندونه بعدش من با تندی و خشم نگفتم که بهش هشدار دادم که اثرات اینکار چیه عزیز

چرا باید بگیم 

امر به معروفه ،تو قران اومده 

به قران معتقدیم

خیلیا نمیدونن 

و خیلیای دیگه مثال نرود میخ اهنین در سنگ هستن