2777
2789
عنوان

ناخن بکارم❓😌🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 119 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اون وقت اگه ادم ناخن رو دستش باشه و بمیره حکمش چیه

شما بیشتر واردی دیگه ولی اگه سطح اطلاعات پوچ ذهنیت در همین حده برات بیشتر بازش کنم

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

😂 یکی از حکمت‌های شرعی غسل میّت اینه که اگر غسلی به گردنش بوده با غسل میت به صورت کامل ادا میشه و ب ...

میگن کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده ب خواب نه☺️☺️من وظیفم دونستم بگم شاید اسی اصلا متوجه این چیزا نبود یا حرف من یه تلنگر بود واسش ک‌ راست میگه چ کاریه اصن ☺️بدونی و بیخیال رد بشی خودش گناهه،،اسی دوست داشت گوش میگیره نداشت رد میشه

همچين افتخاري هم نداره حالا

نگفتم افتخار داره یا نداره 

گفتم همه معتقد نیستن 

اصلا اعتقادات ربطی به افتخارات نداره 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بله باز کن

مرجع تقلید آیت‌الله خامنه‌ای: هر چیزی که مانع رسیدن آب به بدن میّت بشه باید برداشته بشه مثل ناخن مصنوعی یا لاک ضخیم (استفتائات امام خامنه‌ای)

سرتو اگه از زندگی مردم بکشی بیرون میفهمی موقع غسل دادن ناخن هارو ریمو میکنن و غسلش میوفته

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

آدم از یه دقیقه دیگه خودش خبر نداره ☺️☺️

ولشون کن

بعضیا خودشونو زدن به نفهمی نمیخوان بفهمن مثل کسی که خودشو زده بخواب تا خودش نخواد بیدار نمیشه

الحمدلله همه هم احکام دقیقشو میدونن اما اجراشو گذاشتن برا لحظه اخر توسط مرده شور

که هیچوقت کار اون جای وظیفه شخصو نمیگیره

که یکی دیگه غسل بده غسل های قبلی رو جبران کنه

اما از این غافله که اون غسل قبلی درصورتی جبران میشه که اون شخص اجل مهلتش نداده و نتونسته غسل کنه نه که از قصد ترک کرده باشه 

ما هم برای اخرت خودمون گفتیم نه برای اونا

چون اون دنیا به ما میگن چرا بهشون نگفتید چرا مر به معروف نکردی

پس برای قبر خودمون گفتیم حالا اونا هم خدا بهشون عقل و شعور داده نمیخوان ازش استفاده کنن

میخوان با بهونه های الکی و چرت آکبند تحویل بدن