2777
2789
عنوان

ناخن بکارم❓😌🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 119 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت نماز مهم نیست؟گناه زینت بودنش مهم نیست:؟

حالا همه معتقد و نماز خون و روزه بگیر که نیستن 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اوه اوه جمع کن خودتو گناهش به گردنه شما میوفته مگه؟چقدر پوچ!!!

آره خییلی پوچه که داره واجب خدارو یاداوری میکنه 

بعضیا فکر میکنن تا ابد این دنیا هستیم و نباید یه روزی جواب کارامونو بدیم

اثرات ماورایی هم داره گلم

به این موضوع هم همه معتقد نیستن عزیزجان

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

آدم از یه دقیقه دیگه خودش خبر نداره ☺️☺️

😂

یکی از حکمت‌های شرعی غسل میّت اینه که اگر غسلی به گردنش بوده با غسل میت به صورت کامل ادا میشه و بدنش از نظر شرعی پاک میشه شما نگران اینا نباش تو یکماه آدم یه غسل حیض داره و بستگی به متاهل بودنش چندتا جنابت 

منتها شماهم خبر نداری استارتر میخواد ناخن یکماه بمونه رو دستش یا یک هفته پس بهتره بجای فتوا های الکی سرمون تو زندگی خودمون باشه چون هیچ جای تاپیکش ذکر نده از لحاظ شرعی بکارم یا نه

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

اره عزیزم همکارم معلم علومه،دانش بالایی داره گفت نزنید

اگر خوب بود خدا حلالش میکرد

قطعا یه ایرادی توش هست

مانع هست ضرر داره گناه داره ووووو

حکم خدا که الکی نیست

علوم روز هم بهش رسیده

آره خییلی پوچه که داره واجب خدارو یاداوری میکنه بعضیا فکر میکنن تا ابد این دنیا هستیم و نباید یه روز ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

عجب!!!!!بعد اگه یوقت قبل یکماه غسل لازم شد چی؟؟چه خوب از خودت نظر میدیاااانظراتت مطابق سنته دقیقا

به تو ربطی داره مگه؟

برو گل گاو زبونتو بخور جوش اوردی