2777
2789
عنوان

بگید چیکار کنم

126 بازدید | 16 پست

همسرم پریشب سر شام یکی از دوستانش تماس گرفت و ازش خواست فرداش بره پیشش و ازونجایی ک من ازین دوستا و رفیقا ادم حسابی نیستن زیاد کشیدم بعد از قطع تلفن گفتم کجااا گفتی میام ولشون کن ادمهای درست حسابی نیستن و همون لحظه زد زیر بشقاب غذا و پرت کرد و فحش داد من هم شروع کردم ب بد و بیراه و محکم زد تو گوشم و بلند شد تمام وسیله سنگین خونه رو پرت کرد تو در و دیوار و سر من و رفت تا ۲ نصف شب و بعد ک برگشت من مجدد شروع کردم ب دعوا و اینکه کجا بودو زنگ زدم برای اولین بار ب خانوادش 🤦🏼‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا داد نزدم همش میگه داد زدی من بعد از فحش دادنش اره داد میزنم اما شروع کننده نبودم

با ارامش بگو ک داد نزدی اگرم زدی نگران زندگیت بودی چرا بخاطر چارتا ادم ب درد نخور شوهرت باید بحث کنه اصلا 

با ارامش بگو ک داد نزدی اگرم زدی نگران زندگیت بودی چرا بخاطر چارتا ادم ب درد نخور شوهرت باید بحث کنه ...

همه همینو گفتن بهش میگه بخاطر اون ادما نیس بخاطر اینه ک همش داد میزنه سر همه چی 

هیچ وقت انقد وقیحانه دست روم بلند نکرده بود و جلو خانوادش از گل نازک تر نگفته بود الان همه چی بهم ریخت احترام ندارم بدهکارم شدم 

قیافه ام گرفته 

حتی داد هم زده باشم سزاش اینهمه دیوونه بازی نبود 

همه همینو گفتن بهش میگه بخاطر اون ادما نیس بخاطر اینه ک همش داد میزنه سر همه چی

عزیزم اگر واقعا تو زندگیت تنش نمیخوای یجای حتی ب غلط کوتاه بیا بگو اوکی اگه داد زدم‌من معذرت میخوام ولی توم با این ادما ارتباط نگیر الکی خودتو زندگیتو تو تنش ننداز