2777
2789
عنوان

امشب بدجور یکی رو ضایه کردم

246 بازدید | 21 پست

خیلی عذاب وجدان دارم😭😭

یه پسری تو کلاسمونه هیچی بارش نیست فقط چسی میاد.بعد اومد تو گروه کلاسی گفت 

بچه ها هر سوالی دارید بپرسید من کاملا مسلطم😎

بعد بچه ها میدونستن که داره لاف میزنه ازش سوال پرسیدن.بعد مثلا با ویس جواب داد. قشنگ از رو پاسخنامه روخوانی کرد. بعد بچه ها بهش میگفتن روخوانی کردی. میگف نههه همه اینارو از ذهنم گفتم. بعد من عکس از پاسخنامه فرستادم جمله جمله حرفاش همون پاسخنامه بود(پاسخنامه رو فقط من داشتم و اون اقا) 

بعد دیگه به من من افتاد.خیلییی بد ضایع شد. البته کوتاه نیومد. کلا خیلی رو داره. ولی

الان خیلی ناراحتم.حس میکنم غرورشو شکسنم😭😭خوابم نمیبرهههه از ناراحتی

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم خدا میدونه من بعدش قراره عذاب وجدان بگیرم که خیلی جاها به اذن خودش سکوت میکنم🥴

🥹🥹🥹🥹

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

ازشون معذرت خواهی کن توی گروه عزیزم 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
حالا عذاب وجدان نداره ولی تا میتونی خودت رو قاطی این مسائل نکن سرت به درس خودت گرم باشه

حق با شماست🥹ترم بوقی ام. اشتباه کردم

چه اشکالی داره من باشم به خاطر فرار از عداب وجدن تو گروه یه جوری ازش عدرخواهی میکنم اخه تو گروه ضایش ...

دقیقا چی بگم؟