2777
2789
عنوان

بیاین بهتون بگم چرا محجبه شدم

449 بازدید | 19 پست

ی اقا پسری معلمم بود. و ازونجایی ک همه ی ما شیفته ی کسایی میشیم ک از خودمون بیشتر میدونن بشدتتت من ب این ادم جذب شده بودم، ی نابغه بود توی ریاضی فیزیک و خودش داروسازی میخوند تو یکی از بهترین دانشگاه های کشور 

هربار ک من با این ادم کلاس داشتم تلاش میکردم کلی باهام خوشبگذرونه، اونم انگار دوست داشت با من معاشرت کنه. تو هرینه کلاسها کلی ب من تخفیف میداد و با من کمی صمیمی تر از باقی شاگرداش بود 

هستین بقیشو بذارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب اخرش به خاطر اون اقا پسر محجبه شدی؟

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

من برعکسم 

از بچگی باحجاب بودم با انتخاب خودم ولی دیگه خیلی وقته نیستم

دلیلشم اینکه فهمیدم اون خدایی که من اینقدر حرف به گوشش میکردم اصلا منو نمی‌بینه ببین واقعا نمی‌بینه پس بیخیال همه چی شدم:)

انقدر خوش اخلاق و خوش برخورد بود ک من کلا فراموش کرده بودمچقدر باهم اختلاف طبقاتی داریم، بلخره اون بزودی دکتر میشد و من کنکوری بودم، اون پولدار بودو من معمولی ، تنها ویژگی بهتر من چهره من بود ک اونم خودتون در جریانید برای دکتر جماعت درو داف زیاد ریخته ،و من در مقایسه با خودش چهره بهتری داشتم ولی در مقایسه با دخترای دانشگاهشون واقعا ترن اف بودممممم 

تلاش کردم هر طور شده اون ادمو ب خودم جذب کنم،شروع کردم ب گرفتن عکسای درو دافی و اونارو گذاشتم پروف اینستام، عکسایی ک بدون روسری بودن و تو خانواده ما قفل بود این تیپ استایل  ی شب ک تو اینستا داشتم اکسپلور گردی شبونمو میکردم دیدم یکی فالوم کرددددد خووودددش بودددد داشتم بال در میاوردم واقعا فوق العاده خوشحال بودمممم اون بلخره جذب من شده بود و ایننن خیلی خوشحالم کرده بود