2777
2789
عنوان

خانوما کجا برم جنون دارم

131 بازدید | 16 پست

مشکلات زندگی خیلی بهم فشار اورده یهو داد میزنم و بلند بلند گریه میکنم موهامو میکشم هرکی بیاد جلوم کتکش میزنم باید بستری بشم؟حالم خیلی بده

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سفر برو روحیتو ازاد کن دنیا ارزش هیچی ندارهه

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤

نماز بخونید

رازو نیاز کنید

با خدا حرف بزنید

امید و توکل به خدا داشته باشید

این امید و توکل باید تو لحظه لحظه زندگیتون باشه.

همه مشکلات دارن 

مهم قوی بودنه و طاقت آوردن تو مواجهه با مشکلاته.

همیشه همه چی قرار نیست بد باشه.

ولی انقدری قوی باشید و خودتونو نبازید تا پیروز مشکلات بشید

@__mahyar ❌آقاهستم❌

اگه حس سنگینی هم داری احتمالا کسی دعایی کاری کرده

شبا نمیتونم بخوابم یعنی کسی کاری کرده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

چند سالتونه یه دعا میگم بخون

۲۱ ولی همه بار زندگی رو دوش منه والدین پدر و مادرمم هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظر من حتما به روانپزشک مراجعه کن. در کنارش با یک تراپیست صحبت کن. سعی کن هر طور شده، ورزش را داخل برنامه ات بگذاری. درد و دل مشکلاتت را بنویس. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
تنهایی خواهر برادر نداری

ازدواج کردن رفتن فقط من موندم و داداش کوچیکم 

مامان و بابام عقل درست و حسابی ندارن همیشه من باید کاراشونو انجام بدم من باید همیشه مواظب باشم پولاشونو هدر ندن من باید بیافتم دنبال ارث و میراثشون من باید برم قرار داد خونه و ماشین امضا کنم و به زور خونه بخرم من باید خرج خونه رو بدم من باید بگم چی بگن و چی نگن چون خودشون نمیدونن و حس میکنم زیر اینهمه مشکلات کمرم داره میشکنه خیلی سخته پدر و مادر آدم ساده دل باشن یه جورایی مثل فیلم حوض نقاشی ان

1
5
10
15
20
25
30
35
40