2777
2789
عنوان

نه پری میاد نه...

166 بازدید | 18 پست

بچه ها  من نه پریود میشم نه بی بی چکم مثبت میشه زیر دلم و پایین کمرم به شدت درد میکنه سه روزه از وقتم گذشته😢😢😢

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی بی بی ها حدود6، 7روز تاخیر رو جواب میدن اگه رابطه داشتی دارو نخور منتظر بمون

خدایاااا ممنونم برای هدیه قشنگی که بهم دادی....به خودت میسپارمش😍🤗 هرچی خیره برای همه منتظرا مقدر کن🤲🤲
عزیزم ساید زود بی بی استفاده کردی

دیروز زدم گلم که دو روز گذشته بود 😢

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
منم 😭😭برای من هفده روز گذشته از موعدم

وووای چه زیاد خوب برو دکتر

خدایاااا ممنونم برای هدیه قشنگی که بهم دادی....به خودت میسپارمش😍🤗 هرچی خیره برای همه منتظرا مقدر کن🤲🤲
به بی  بی چک اعتباری نییس  ک برو  ازمایش بده اگه منفی بود دکتر امپول میده ک پری بیاد

آره گفتم تا فردا صب کنم نیومد برم آز بدم سه تا آنتی بوتیک قوی هم خوردم خیلی ناراحتم 

بعضی بی بی ها حدود6، 7روز تاخیر رو جواب میدن اگه رابطه داشتی دارو نخور منتظر بمون

آره یکسان اقدامم فعلا موندم تا فردا برم آز

نبابد میخوردی دیگ اصلا نخور شاید حامله ای مفنامیک بخور نتونستی تحمل کنی

درد رو تحمل میکنم اونا رو خوردم که عفونت خو ب بشه ایماه برم عکس رنگی ،دیگه نمیخورم تا تکلیفم مشخص بشه

باید برم آگه بی بی مثبت نشد امروز 

عزیزم برو خبرشو بهمون بده