2789
عنوان

زگیل تناسلی

518 بازدید | 29 پست

کسی تجربه ای از این مورد داره؟ 

من چندتا زائده کوچیک تو بدنم دیدم، نمیدونم زگیل هست یا نه، خیلی وقته که هستن زیاد هم نشدن 

کجا باید برم آزمایش بدم ک بدونم این زائده چیه؟ 

پیشاپیش از پاسخ ها ممنونم، ممکنه دیر بشه ک بیان بخونم

خدایا کمکم کن... خدایا فرزندم خوشبخت باشه همیشه

زگیل تناسلی یه جور جوش است که سرش قرمز متوزم است و خیلی درد داره

اینجور که شما میگی که خیلی وقته هست معلومه اذیتت نمیکنه چون زگیل تناسلی وقتی کسی داره از درد حتی نمیتونه بشینه، حتی دستشویی رفتن هم مکافاته براش، وقتی آب بخوره بهش امانش را میبره ، به نظرم اگر این علایم را نداری نگران نباش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زگیل تناسلی یه جور جوش است که سرش قرمز متوزم است و خیلی درد داره اینجور که شما میگی که خیلی و ...

شما مطمعنی؟؟

راستی ممکنه یه زگیله معمولی توقسمت تناسلی بیفته؟؟یعنی زگیل معمولی باشه ن زگیله تناسلی...

شما مطمعنی؟؟ راستی ممکنه یه زگیله معمولی توقسمت تناسلی بیفته؟؟یعنی زگیل معمولی باشه ن زگیله تناسلی. ...

اینایی که گفتم چون دیدم کسی را که زگیل تناسلی گرفته،  بقیه چیزاشو که پرسیدی نمیدونم، شاید جوش است در اثر اپیلاسیون مثلا!

زگیل تناسلی اصلا درد نداره. اونی که دردناک هست و قرمز و متورم میشه تپخال تناسلی هست.

گاهی در برخی نواحی بدن مثل کشاله های ران زائده های گوشتی نمایان میشه که بعضا با زگیل اشتباه گرفته میشه اینا منگوله های گوشتی هستن و واگیر ندارن و معمولا زیاد نمیشن.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
زگیل تناسلی اصلا درد نداره. اونی که دردناک هست و قرمز و متورم میشه تپخال تناسلی هست. گاهی در برخی ن ...

😁😂

حرف شما درسته تبخال تناسلی گرفته بود اون بنده خدا، یهویی اشتباه فکر کردم زگیل بوده

عزیزم من دارم بدون هیچ علائمی جز گاهی اوقات سوزش ادرار،هر کاری میکنم خوب نیشم حتما پیگیرش باش همون زائده های ریز زگیله و خیلی درمانش زمانبره 

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
قطره سالیسیک اسید بزن میره

اسید پودوفیلین دارم میزنم زجر کش شدم و نرفت نصفشون مونده باز شروع کردم به زدن

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
اسید پودوفیلین دارم میزنم زجر کش شدم و نرفت نصفشون مونده باز شروع کردم به زدن

از داروخانه می گیری؟ من از سرطانی ک میگن با زگیل می گیری میترسم

سلام... منم داشتم رفتم دکتر زنان اون تشخییص داد...بعد با لیزر برداشتم...

وای من نمیدونم این هست یا نه، چه شکلی بودن دقیقا؟  زیاد شدن؟ با چشم دیده میشدن؟  

بعد از لیزر دیگه نیومدن؟ 

من بنظرم از اپیلاسیون گرفتم😕😕