2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 29 پست
از داروخانه می گیری؟ من از سرطانی ک میگن با زگیل می گیری میترسم

نه دکتر نوشته بود دارو ساختنیه شیشه شو بردم گفتم آزاد باز برام بساز،آره باید پیگیر باشی و درمان کنی

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه دکتر نوشته بود دارو ساختنیه شیشه شو بردم گفتم آزاد باز برام بساز،آره باید پیگیر باشی و درمان کنی

شما میدونی آزمایش زگیل چجوریه ؟ دکتر زنان انجام میده ؟ مثل پاپ اسمیره؟  یا جدا انجام میشه ؟ 

خدایا کمکم کن... خدایا فرزندم خوشبخت باشه همیشه

آزمایش زگیل چجوریه ؟ دکتر زنان انجام میده ؟ مثل پاپ اسمیره؟ 

من انجام ندادم و دکتر نرفتم...ازهمین نی نی سایت یکی گفت این قطره رو زده و ازبین رفته منم درفتم ازداروخانه گرفتم دارم میزنم رفته

شما میدونی آزمایش زگیل چجوریه ؟ دکتر زنان انجام میده ؟ مثل پاپ اسمیره؟  یا جدا انجام میشه ؟&nb ...

نه والا نميدونم چون زگیل خفیفو اصلا آزمایش نمیکنن میگن خیلی گرونه

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
شما میدونی آزمایش زگیل چجوریه ؟ دکتر زنان انجام میده ؟ مثل پاپ اسمیره؟  یا جدا انجام میشه ؟&nb ...

زگیل تناسلی انواع مختلف داره و فقط چند نوعش باعث سرطان سرویکس میشن. باید بری دکتر ببینه اصلا زگیل هست یا نه بعد اگر باشه ازمایش خون باید بدی ببینه از نوع خطرناک هست یا نه. و بعد درمانش کسی که نوع خطرناکش رو گرفته باشه باید به صورت دوره ای پاپ اسمیر بده که اگر خدای نکرده مبتلا به سرطان بشه زود متوجه بشه.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
زگیل تناسلی انواع مختلف داره و فقط چند نوعش باعث سرطان سرویکس میشن. باید بری دکتر ببینه اصلا زگیل هس ...

مرسی

دعا کنین نباشه

خدایا کمکم کن... خدایا فرزندم خوشبخت باشه همیشه

خانمی تبخالش هم اینقدر خطرناکه؟! امکان داره دوباره فرد بگیره؟ 

تبخال تناسلی دردناک و واگیردار هست. چون عامل اون هم ویروسه ولی باعث سرطان نیست.

اره عزیز ممکنه باز دچارش بشن چون ویروسش در بدن باقی میمونه هر زمانی سیستم ایمنی بدن دچار اختلال بشه ظاهر میشه. 

اگر رابطه جنسی سالم داشته باشه و همسرش مشکلی نداشته باشه، چی؟

احتمالش به صفر میرسه. اگر هردو زوج تا به حال رابطه ای با کس دیگه ای نداشته باشن.

وای من نمیدونم این هست یا نه، چه شکلی بودن دقیقا؟  زیاد شدن؟ با چشم دیده میشدن؟   بعد از ...

ن بعد لیزر دیگه رشد نداشت...اندازه ها تفاوت دارن ولی یکیش اندازه عدس بود مثل زگیل معمولین ولی سفت ترن