2777
2789
حساسیت دارید آمپول بزنه دکتر یا قرص بده نمیودون محس می‌کنم گلوت ورم کرده و حس می‌کنی گیر کرده

امپول دگزا زدن بی‌فایده بود خود دکتر گفت حساسیت ایجاد کرده ولی فقط یطرف گلوم‌اینجوریه

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هنوز درگیری عزیزم بعید می‌دونم گیر کرده باشه

اره گلم دکتر رفتم میگه چیزی نیست مال حساسیته ولی آخه من آمپول دگزا زدم نباید خوب میشد

بعید می‌دونم گیر کنه تو نای آخه ببین برای حساسیت چی خوبه همون رو بخور

خودمم بعید میدونم اخه چند تا تو همین سایت گفتن که تو نای گیر میکنه یلحظه ترسیدم اخه دکتر گوش حلق بینی قشنگ دوبار گلومو معاینه کرد گفت هیچی نیست

شما چکار کردی مشخص شد گلم من رفتم دکتر عکس گرفتن گفتن چیزی نیست امروز هم رفتن دکتر با دستگاه نگاه کر ...

من خیلی دردسرم بیشتر از شما بود

من دوبار آندوسکوپی انجام دادم اولش که خارج کردن تیغو بعدش باز حس میکردم ازش تو گلوم مونده دقیقا عین شما و بازم آندوسکوپی انجام دادم هیچی نبود

ولی خب همچنان اذیت میشدم اخرش رفتم دکتر بازم گفت برو عکس رنگی از حنجره بگیر اونجا مشخص میشه

و بله مشخص شد فلجی حنجره گرفتم و الان حدود یکساله میگذره ولی بازم اگه غذاهای تند یا ذاغ یا هرچی بخورم و ملتهب کنه گلومو انگار کل اون چیزایی که خوردم یه طرف گلوم گیر کرده واقعا عذابه قشنگ احساس میکنم یه چیزی توی گلومه نه پایین میره با اب نه بالا میاد

نترس اگه عکس گرفتی و با دستگاهم نگاه کردن واقعا چیزی نیست ممکنه توم گلوتو ملتهب کرده باشه ولی اگه خیلی نگرانی چند تا دکتر دیگه هم سر بزن

من خیلی دردسرم بیشتر از شما بودمن دوبار آندوسکوپی انجام دادم اولش که خارج کردن تیغو بعدش باز حس میکر ...

نمیدونم خود دکتر گفت ملتهب شده دارو سرماخوردگی داد ولی یطرف گلوم احساس خفگی میکنم 

خب پس مشکلی ندارهدقیقا اینجوریه حس خفگی میده انگار باد کرده تو گلوت

اره بخدا همینجوریه از بعد از ظهری هی میخاره گلوم در حد خفه شدن 🥲

نترس اصلا❤️من خیلی اینجوری بودم بگذره خوب میشه

ممنون گلم که دل گرمی دادی اخه همون موقع که بادام زمینی خوردم حس کردم گیر کرد هر چقدر آب خوردم بی‌فایده بود