2777
2789
ممنون گلم که دل گرمی دادی اخه همون موقع که بادام زمینی خوردم حس کردم گیر کرد هر چقدر آب خوردم بی‌فای ...

قربونتت

درکت میکنم واقعا سخته منم خیلی می‌ترسیدم که نکنه این لقمه ای که میخورم و تو گلوم گیر کرده بره تو نای خفه شم یا هرچی ولی واقعا فقط التهاب گلوعه

اخرین باری که اینجوری شدم فکر کن یه لقمه کباب بود خیلی عادی داشتم میخوردم یهو احساس کردم گیر کرد و اصلا نمیذونم چرا گلومو ملهتب کرد تا چند روز بعدش خوب شدم 

قربونتتدرکت میکنم واقعا سخته منم خیلی می‌ترسیدم که نکنه این لقمه ای که میخورم و تو گلوم گیر کرده بره ...

فدات شم ممنون که درک کردی هیچکس درکم نمیکنه نه مادرم نه شوهرم اینجارو دارم میام درد و دل یا بپرسم ببینم تجربه دارن یا نه دلگرمی بدن بعضیا میان نمک می‌پاشن رو زخم آدم هععی ایشالا سر دشمنمم نیاد نمیخام واسشون دعا کنم ایشالا همه سالم سلامت باشن ممنون بابت دلگرمیت عزیزم خداخیرت بده یه هفته دارم دق میکنم نمیتونم از درد درست بخابم ببخشید فقط شما حس خفگی هم داشتی ببخشید خیلی سوال کردم من میخابم دیگه حس میکنم یکی گلومو گرفته داره فشار میده

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات شم ممنون که درک کردی هیچکس درکم نمیکنه نه مادرم نه شوهرم اینجارو دارم میام درد و دل یا بپرسم بب ...

قربونت برم راحت باش اره معمولا اینجا زیاد اعصاب ندارن😅

اره بخدا خیالت راحت هم حس خفگی هم حس اینکه یکی گلومو فشار میده یا باد کرده 

ولی بازم میگم اگه خیلی نگرانی یه دکتر دیگه برو نشون بده ببین چی میگه اگه اونم گفت مشکلی نداره پس صد درصد همون التهابه

راستی اگه‌ خواستی یه قرص جویدنی هم هست داروخونه میده برای التهاب ولی خب زیاد اثر بلند مدت نداره شاید پنج تا ده درصد یکم بهتر کنه

و یه شربت دیفین هیدرامین بگیر قر قره کن حدود یه ربع توی گلو بعد قورت بده

من چند مدل دیفین هیدرامین داشتم ولی یکیشون رنگش صورتی بود و غلیظ تر بود واقعا عالیی بود اون اگه تونستی بگیر خیلی کمک کنندس

قربونت برم راحت باش اره معمولا اینجا زیاد اعصاب ندارن😅اره بخدا خیالت راحت هم حس خفگی هم حس اینکه یک ...

ممنون گلم آره بعضیاشون پریودن😂😂 اره عزیزم من شربت دیفن هیدرامین قرقره میکنم حتی یکیش هم آمپول دگزا ریختم قرقره میکنم انشالله خوب شه که دارم دیونه میشم دیگه یه طرف گلومه راستی گلم با قارقچی یا همون تُل اعتقادی داری ؟آخه شوهر من اعتقاد نداره میگه میری بدتر میشه نمیبره 🥲

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

ممنون گلم آره بعضیاشون پریودن😂😂 اره عزیزم من شربت دیفن هیدرامین قرقره میکنم حتی یکیش هم آمپول دگزا ...

اره دگزا هم شنیده بودم ولی خب قاطی نکردم من

اتفاقا اون‌ موقع انقدر منم پرسیدم بهم تل گیر معرفی کردن ولی راستش هیچوقت نرفتم نمیدونم بخدا🥲