2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هیچوقت اینجوری نبودمو نیستم همیشه با همه مهربون بودم ولی هیچوقت الکی نبوده و نقش بازی نکردم چون ن ...

خداوشاهده جاری دارم انقدر زبونش نرمه همه جذبش میشن ولی داخلش افتضاحه 

جیش تو این زندگی😒
این که صد درصد ولی قشنگ با زبونشون طرف رو میکشن سمت خودشون خواستم یاد بگیرم منم

یاد نگیر

اینا کم از شیاد ندارن 

از نزدیک سه چهار نفر داشتیم متاسفانه عین چی

اینقدر زیبا بودن و زیبا حرف میزدن 

ولی توی خلوت چندین بار جلوی روی من به ریش همونا میخندیدن و ازین که تونستن تغییرشون بدن یا اسکلشون کردند کیف میکردند و بهم تعریف می‌کردند 

بنظرم ارزشی نداره  دو رنگ و دورویی بالاخره یه جا گندش در میاد 

یاد نگیراینا کم از شیاد ندارن از نزدیک سه چهار نفر داشتیم متاسفانه عین چیاینقدر زیبا بودن و زیبا حرف ...

خاک تو سرشون واقعا مردم رو اسکول خودشون کردن اتفاقا جاری منم جلو همه ی حرفای قشنگی میزنه بعد جلوی من میگه طرف فلان و بیساره من ادمش کردم خودش عقل نداره و اینا

جیش تو این زندگی😒
خاک تو سرشون واقعا مردم رو اسکول خودشون کردن اتفاقا جاری منم جلو همه ی حرفای قشنگی میزنه بعد جلوی من ...

شاید همین فامیلای من باشند 😭 خیلی بدی ها در حقم کردن . حتی بعدها فهمیدم دنبال طلسم و زبون بند و این چرت و پرتها بودند 

و کلی به زندگی من و بچه هام و همسرم ضربه زدن

عینا عینا همین که گفتی اخلاقشونه

همه ی ادما دربرابرشون بله میگن... من حدود ده سال باهاشون بودم 

الان دیگه خدا را شکر که نمیبینمشون

شاید همین فامیلای من باشند 😭 خیلی بدی ها در حقم کردن . حتی بعدها فهمیدم دنبال طلسم و زبون بند و این ...

قشنگ درکت میکنم ..کاملا ازشون دوری کن واقعا سمن...اگه واقعا طلسم اینا کردن خدا واسشون نسازه 

جیش تو این زندگی😒