2777
2789
عنوان

نینی من بدنیاامد.سی و هفت هفتگی

1208 بازدید | 54 پست

بالاخره نینی من سلامت بدنیاامد خودمم بغیر درد سینه و تجمع شیر و درد کمر و درد بخیه مشکلی ندارم.😂😂😂😂

خواستم بگم واسه همه منتظرا دعاکردم.امیدوارم خدابه همشون نینی سالم وصالح بده.

خانما موقع زایمان دعاتون میگیره.یه دعاهم کنید که بچتون اروم و باقرار باشه...

هرچند بین اون همه درد و فشار کار سختیه واقعا...

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

بسلاااامتييييي

مباركه عزيزم

اميدوارم خودت و ني ني و شوشوت خوشبخت باشين كنار هم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خییییلی خیییلی مباااارک 😍🤗😙

قدمش پرخیر و برکت باشه براتون. 

🌼🌻🌺💐🏵🌹💮🌸🍀

زایمانت چطور بود ؟ 

اسم نازش رو چی قراره بزاری ؟

این دوتا سوال فعلا دغدغه اصلی منن.  ممنون میشم دربارشون یکم بتونی کمکم کنی. اسم دختر و نوع زایمان‌ 😥

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

مبارکههههههههه

سز؟؟

چرا زود اومد نی نی

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
همش تو خونه تنهام، میترسم یهو دردم بگیره و کسی نباشه ب دادم برسه🙈🙈 کلا تو این دوران فکرای عجیب غری ...

منم اکثرا تنهام

توکل بخدا کن قران بخون ارومت میکنه خانم گل