2777
2789
عنوان

افسردگی دارم

78 بازدید | 14 پست

افسردگی با تراپی و باشگاه رفتن وبه خودم رسیدن و ایناهم درست نشد مدام حالم بدتر از قبل میشه منتظر یه اتفاق بزرگم زندگیم تغییر کنه ولی نمیشه

تیکر بارداری تیکر رژیممه .شروع رژیم ۲/۱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

افرینن خودت گفتی مشکلت رو ..  تو منتظری اوضاع تغییر کنه ولی به این فکر نکردی که خودت باید تغییرش بدی چون هیچکییی حتی خانوادت هم به تو و زندگیت فکر نمی‌کنن فقط خودتی و خودت اینو بزرگتر که شدی میفهمی

انشالله خدا کمکت کنه گلم

بنام خالق نور …سوگند به آنانکه غریقی را نجات می‌دهند ۲سوگند به آنانکه دل غمگینی را نشاط می بخشند ….سوره النازعات آیه ۱و ۲…اگر در مدت ۱۹ روز قرآن را بزبان مادری بخوانید از ابتدای قرآن تا انتهای آن که برزبانتان جاری شود و گوشتان صدای شما را بشنود اعجاز در زندگیتان خواهید دید. برای هر نیاز که دارید بخوانید و شاهد اعجاز خداوند باشید

افرینن خودت گفتی مشکلت رو .. تو منتظری اوضاع تغییر کنه ولی به این فکر نکردی که خودت باید تغییرش بدی ...

دیگه خودمم دارم به خودم کمک میکنم ولی متاسفانه هم اعتماد به نفسم گرفته شده هم ارامشم 

اگر با اضطراب مزمن همراه هست باید دارو هم در کنارش جایگزین کنی

اضطراب گاهی وقتا دارم ولی بیشتر احساس نامیدی دارم هیچی خوشحالم نمیکنه حتی شوهرم ماشین مون عوض کرد یه ماشین خیلی خوب و گرون گرفت ولی در حد چنددقیقه خوشحال بودم و بعدم تمام خونه ای که مدتها ارزوشو داشتم خریدیم اصلا خوشحال نبودم 

اضطراب گاهی وقتا دارم ولی بیشتر احساس نامیدی دارم هیچی خوشحالم نمیکنه حتی شوهرم ماشین مون عوض کرد یه ...

احتمالا هورمونات به هم ریخته حتما ازمایش بده و درمان دارویی شروع کن گاهی الگوی شیمیایی مغز به هم میریزه

😎💚🐬
چجوری گرفتی؟دنبال درمانشم هستی؟

قبلاً روانپزشک رفتم ولی داروها انگار بی اشتهام میکرد نخوردم چون خودمم خیلی لاغرم 

خیلی ساله دارم ریشش از بچگیه

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
زندگی من وقتی شروع کرد به بهتر شدن که فهمیدم هیچ اتفاقی نمیفتهمن فقط باید زور بزنم بهتر از دیروز باش ...

از چه لحاظی و چطوری از روز قبلت خودتو بهتر میکنی؟