2777
2789

یهو ماشین زد رو ترمز منم ترمز زدم ولی خوردم بهش 

باز از ضربه من اون خورد به جلویی 

خیلی بد بود کلی وحشت کردم 

ماشین من زیاد چیزی نشد یکم کاپوت و سپر خراب شد 

اما ماشین جلویی کلی خسارت شد بیمه داد

دیگه از ماشین میترسم 

تجربه دارید از حال بدم کم بشه چیکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه کم کم از شوک ش، بیرون میای

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

نترس فقط فردا حتما برو رانندگی کن تا ترست بریزه تصادف هم جزوی از رانندگی هست من سال اول چند مورد داشتم بمرور دیگه کمتر شد 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

منم چند سال پیش داشتم از خیابون رد میشدم از مدرسه میومدم خونه

به خیابون نگاه نکردم یه ماشین زد بهم چند متر پرت شدم

بعد تو کیفمو نگاه کردم دیدم ظرف خورتکیام که خیلی محکم بود شکسته، اگر اون نبود استخونم میشکست

ولی در کمال تعجب هیچیم نشد

اتفاقه پیش میاد

باز خداروشکر خسارت جانی ندید کسی 

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

نگران نباش برا همه پیش میاد یه ذره کم نمک بریز تو اب بخور

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
تقصیر کی بود؟

اسی دیگه از پشت زده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

سوار دوچرخه بودم داشتم میومدم توی خونه ی ماشینی با سرعت خداکیلومتر بهم زد... فکم شکست و جابجا شد دو تا از دندونام خرد شد و فرو رفت توی لب و دهنم و چونم پاره شد و ی لیتر خون ازم رفت ... بعد طرف با پارتی رفت ازم شکایت کرد ک خسارت اینه بغل ماشینش رو ازم‌بگیره🙂

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋