2777
2789

قدم ۱۵۸هستش وزنم ۷۹خیلی تپلی شدم اراده ندارم برای رژیم اگه غذا دیر بخورم یا کم بخورم سردرد شدید میگیرم میگرن دارم ورزش هم نمیتونم بکنم خیلی زود بی‌حال میشم توروخدا چکار کنم حلقه خریدم بنظرتون میتونم شکمم آب کنم رفتم دوتا لباس گرفتم تنگ گرفتم تا شاید انگیزه بشه برام کم کنم دیگه نمیدونم چکار کنم 

نه رژیم میگیری نه ورزش میکنی

میخوای معجزه بشه تا لاغر بشی

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه رو امتحان کردم ولی نتونستم 🥲

اراده 

تنها چیزی ه که لازم داری

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
کاش می تونستم 🥲خسته شدم دیگه

کآری از دست کسی بر نمیاد

بچه کوچک دارم 

بیخچال بابا از زندگی لذت ببر😂

چرا انقدر خودتو ناراحت میکنی خب تپل باش😁

واقعا اکه میخواهی لاغر بشی  روزی چند دقیقه برنامه بریز توی همون خونه ورزش کن از روی ویدیو های اینستا یا یوتیوب اینا.. یا رژیم کالری شماری هم بد نیستا .. من با اپلیکیشن کالری شماری قبلا حدود یک ماه رژیم گرفتم خیلی فرق کرده بودم چند کیلو پایین اومدم