2777
2789
عنوان

بعد یکسال تنهام گذاشت و رفت

129 بازدید | 20 پست

خیلی سریع رفت با یکی دیگه

خیلی دلم گرفته 

بعد اون همه خاطره حرف زدنا قول دادنا 

زد زیر همه چی 

انگار واقعا یادش رفته بود من تو چه شرایطی براش صبر کردم 

پاش موندم با همه چیش

یعنی با اون خوشبخت میشه؟🙂💔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ سال  باهاش بودم   پولدار ک شد ب جایی رسید ولم کرد

سرباز بود فقیر بود توبدترین روزاش کنارش بودم

دیوونه وار عاشق هم بودیم اما رفت هیییچ عشقی وجود نداره بخدادیگ نمیفهمم عشق چیه‌همش دروغه 

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
۵ سال باهاش بودم پولدار ک شد ب جایی رسید ولم کردسرباز بود فقیر بود توبدترین روزاش کنارش بودمدیوون ...

چقدر سخت الان درکت میکنم برای منم همین شد و فهمیدم دلش با یکی دیگست 

خدا میبینه؟

چقدر سخت الان درکت میکنم برای منم همین شد و فهمیدم دلش با یکی دیگست خدا میبینه؟

من ک فکرمیکنم همچین ادمایی موفق ترن  شایدم تاوانشو پس بدن نمیدونم 

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

من حالتو میفهمم تازه من شوهرم بود...رسمی و قانونی تعهد داده بود اما ذات بد این حرفا رو شامل نمیشه..با خوب و بدش کنار اومدم از نظر مالی پا ب پاش اومدم تا تونست صاحب خونه زندگی بشه و در نهایت رها شدم💔..به پسرهای الان هیچ اعتمادی نیست 

این روزها میگذرن برات ولی تجربه شد برات ،تا زمانیکه طرف اعتمادتو جلب نکرده،بهش اعتماد نکن 

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
۵ سال باهاش بودم پولدار ک شد ب جایی رسید ولم کردسرباز بود فقیر بود توبدترین روزاش کنارش بودمدیوون ...

عزیز توی امصات نوشتی صدای شکستنش رو شنیدی میشه بگی چی شد؟؟

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

من حالتو میفهمم تازه من شوهرم بود...رسمی و قانونی تعهد داده بود اما ذات بد این حرفا رو شامل نمیشه..ب ...

بله چشم حتما خیلی سخته 🥲🫂

بنظرم دلسوزی کردن انگار برعکس جواب میده

من ک فکرمیکنم همچین ادمایی موفق ترن شایدم تاوانشو پس بدن نمیدونم

در ظاهر شاید خوب و خوش باشن اما یه جایی تاوان میدن مطمئنم..خدا باید برای ما جبران بکنه،اونا که ارزشی ندارن دیگه

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...