2777
2789
عنوان

سوغاتی مادرشوهرم

174 بازدید | 12 پست

مادرشوهرم از شیراز واسه همسرم یه کلاه، واسه خودم یه روسری، و واسه دخترم یه سویشرت و شلوار مخمل آورده. واسه خواهرشوهرم بهم نشون داد کمتر از ما سوغاتی آورده بود. کلا خانواده همسرم زیاد مسافرت میرن و کم برای هم سوغاتی میارن.

من و همسرم کم میریم مسافرت. من امسال رفته بودم مشهد برای مادرشوهرم یه پیراهن نخی خوب و برای خواهرشوهرم یه تیشرت آورده بودم. قبلش قرار بود با خودشون بریم مشهد ولی نشد و اونا بدون ما رفتن. من که به پدرشوهرم زنگ زدم خداحافظی کنم با روی خوش باهام صحبت کرد ولی احساس کردم ناراحت شد که با اونا نرفتیم. منم برای دلجویی به شوهرم گفتم براش یه انگشتر نقره با نگین عقیق خریدیم. حالا بگید ببینم مادرشوهرم خوب سوغاتی آورده یا نه؟😁

البته همین که آورده دستش درد نکنه من اهل اینجور حساب کتابا نیستم حالا گفتم بپرسم فقط😅

I will always love you❤️💖💗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا اصلا خیلی برام عجیبه خانواده شوهر سوغاتی بیارن

من خانواده شوهرم زیاد مسافرت میرن و کم سوغاتی میارن. مثلا یه دفعه که میرن مسافرت برای دو نفر از خانواده سوغاتی میارن،مسافرت بعدی که چند ماهه دیگه ست  برای دو نفر دیگه😂

ما چند سال یبار میریم ولی خب من برای همه وسیله خریدم، حتی شده کوچک، برای مادرشوهرم و پدرشوهرم بهتر از بقیه. 

دیگه این بار مادرشوهرم برای هممون سوغاتی آورد بنده خدا😂💖

I will always love you❤️💖💗