2777
2789
عنوان

دختر همسایه روبرویی

125 بازدید | 11 پست

پسر من ۷ سالشه دختر همسایه یه سال از پسر من بزرگتره برعکس پسر من که خیلی آروم و مودبه این دختره خیلی ناسازگار و پرخاشگر و بی تربیته یه فحشایی به همه میده که تعجب میکنی ، چندساله همسایه ایم و تو این چندسال چندبار اومد تو محوطه با پسرم بازی کنه هنوز هیچی نشده پسرمو کتک میزد و مسخرش میکرد و فحش میداد و میدویید میرفت ، یه بار محترمانه به مامانش گفتم از دخترش دفاع کرد که بچه اس و نمیدونم چیکارش کنم و از این حرفا 

امروزم پسرم یه لحظه رفت از سوپری پایین خونه برام چیزی لازم داشتم بگیره اومد گریه کرد گفت تو راهرو دیدمش فحش بد داد بهم گفت چقد زشتی و هلم داد سرم خورد به دیوار 

واقعا بدجوری خون جلو چشامو گرفته به نظرتون اگه دختره رو دیدم خودم حرفش بزنم که بترسه دیگه تکرار نکنه ؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارع ی جا خفتش کن بگو دست به پسرم بزنی دفعه بد ی چک میزنم در گوشت بری با برف سال دیگه ک نه ده سال دیگه بیای 😅

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

فقط میتونم بگم توف تو روی اونی که این بچه رو تربیت کرده

اره واقعا ، منم ک نمیتونم بچمو زندانی کنم یه چن ماه دیگه هوا گرم میشه بچه ها میرن بیرون بازی کنن اگه بخواد این کاراشو ادامه بده کنترلمو از دست میدم مث سگ میزنمش

پسرتون بهش بگه خانواده م  بهم گفتن با آدم بی ادب هم صحبت نشم،شما هم به دختره بگو عزیزم لطفاً با پسر من کاری نداشته باش

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

پسرتون بهش بگه خانواده م بهم گفتن با آدم بی ادب هم صحبت نشم،شما هم به دختره بگو عزیزم لطفاً با پسر ...

والا ده بار با زبون خوش گفتم مث بز نگاه میکرد و میرفت سری بعد بدتر میکرد

والا ده بار با زبون خوش گفتم مث بز نگاه میکرد و میرفت سری بعد بدتر میکرد

ننه ش که نتونست،باباش هم نمیتونه جلوی دختر عفریته شو بگیره؟نمیشه به اون بگید؟

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰