2777
2789

مادر من دوبار ازدواج کرده.همسر اولش فوت شده

خواهر بزرگم از ازدواج اول مادرمه.

مادرم هفتاد و پنج سالشه و خواهرم پنجاه سالش رد شده. از زمانی که یادم میاد تمام زندگی ما  تشنج حاصل از رفتارای ناشایست این دونفره

مادرم میگه تو یتیم بودی بزرگت کردم و مراقبت کردم ووو...

خواهرم میگه چرا ازدواج کردی با پسر مجرد که بازم بچه بیاری..

انقدر پرفشار بوده زندگی من که خدا داند و بس

خانما خواهش می کنم اگه بچه دارین و قصد ازدواج..لطفا لطفا لطفا با پسری که ازتون بچه بخواد ازدواج نکنین.

اینجوری زندگی چند نفر دیگه رو هم جهنم می کنین

به اونا چه مربوطه که میخوای بچه دار بشی بهشون بگو گوخوریش به شما نیومده دلم خواست ده تا میارم دلمم نخواست اصلا بچه دار نمیشم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا تا این سن هنوز دارن بحث میکنن؟؟؟؟

باور می کنین هنوزززز هم؟..

استانه تحملم تموم شده .هم من هم بقیه خونواده

به جفتشون گفتم حرفا و عقده هاتون تمومی نداره ؟؟منم دیگه دارم پیر میشم شما هنوز تو بحثین

باور می کنین هنوزززز هم؟..استانه تحملم تموم شده .هم من هم بقیه خونوادهبه جفتشون گفتم حرفا و عقده هات ...

عزیزم تو توجه نکن بهشون تو که تقصیری نداری این وسط نزار انرژی منفی اونا بیاد تو زندگیت 

بهترین هارو برات آرزو میکنم 

چه حرف خواهرت بی ربطه حالا اگر مرد بود سریع ازدواج میکرد حتی اگر پیر بود دلش خواسته ازدواج کرده وبچه دار شده انگار زنا حق زندگی ندارن کاش مادر منم طلاق میگرفت دوباره ازدواج میکرد برا یکبارم شده بود مزه عشقو میچشید

دقیقاً همسر سابق شوهرم که یه بچه داره ازدواج کرده خانواده شوهرش سرکوفت می‌زنن حالا میگن اوایل خوب بودن باهاش چون این دوباره یانتی چیزی کرده باهاش بد شدن 

حالا من راست و دروغشو نمی‌دونم 

بچه‌ام این وسط ول شده نه مهر مادری درست دیده نه مهر پدری

💚🌱

عزیزم تو توجه نکن بهشون تو که تقصیری نداری این وسط نزار انرژی منفی اونا بیاد تو زندگیت بهترین هارو ب ...

خانه از پای بست ویران است

مرسی عزیزم از توصیه ات و انرژی خوبت

💙💙💙

خواهرت ازدواج کرده؟؟بهش بگو بچسب به زندگی و بچه هات

ازدواج کرده.دخترش بیست و دو سالشه...شوهرش پولدار..فقط طلاهاش کل زندگی مادر و پدرمو میارزه.. ولی به مامانم میگه تو حقوق پدر منو خرج خودت می کنی.

واقعا این سبک ازدواج اشتباهه....امیدوارم همیشه خانما عاقل باشن موقع ازدواج دوم

چه حرف خواهرت بی ربطه حالا اگر مرد بود سریع ازدواج میکرد حتی اگر پیر بود دلش خواسته ازدواج کرده وبچه ...

بی نهایت بی ملاحظه اس خواهرم.

ولی کار مادرم هم درست نبوده

بابام اختلاف سنیش با خواهر بزرگم زیاد نیست..چون از مامانم کوچیکتره

(چه دختر نازنین و فهمیده ای هستین شما که برای مادرتون خوشبختی ارزو میکنین.عاقبت بخیر باشید💕)

دقیقاً همسر سابق شوهرم که یه بچه داره ازدواج کرده خانواده شوهرش سرکوفت می‌زنن حالا میگن اوایل خوب بو ...

اتفاقا خونوادن پدرم خیلی خوبن...ولی مادرم و خواهرم...وای که انتها نداره حرفای تکراریشون...

بی نهایت بی ملاحظه اس خواهرم.ولی کار مادرم هم درست نبودهبابام اختلاف سنیش با خواهر بزرگم زیاد نیست.. ...

عشق سن وسال نمیشناسه مشکل مادرت چیه که با کسی که دوسش داره ازدواج کرده کاش مادر منم شهامت داشت حتی با ششتا بچش طلاق میگرفت عاشق میشد ازدواج میکرد مادرم اینقدر سختی کشیده واز مردا متنفره ما اصلا حتی جلو اون کنار هم نمیشینیم میبینیم با حسرت نگاه میکنه هرزنی هرسنی لیاقت اینو داره یکبارم شده باعشق زندگی کنه نمیگم زندگی ما گل وبلبل هست نه اقبال ماهم عین مادرمون سیاهه ولی چیزی نمیگیم که بیشتر از این نابود نشه خدا لعنت بابام بکنه

ازدواج کرده.دخترش بیست و دو سالشه...شوهرش پولدار..فقط طلاهاش کل زندگی مادر و پدرمو میارزه.. ولی به م ...

خرج کرده که کرده دلش خواسته حقش بوده کلفت خونه باباش که نبوده مفت کارای خونه بکنه بعدم بچش زبون دربیاره دومتر