2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها خدا بهشون نگاه نمیکنه

244 بازدید | 29 پست

هر چی صداش میزنم جوابم را نمیده خسته ام

هر ادمی دیدم مشکلی داشت بالاخره حل شده ولی من بیست ساله دارم خدا را صدا میزنم و فایده نداره

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثل من خدامثل اینکه هرکیو دوس داره بیشتر ازارش میده

این چه دوست داشتنیه؟

اینکه بنده را ناامید و افسرده کنه دوست داشتنه؟ اینا همش دروغاییه که تو سر ما کردن

تنها نیستی، منم هستم💔

هر شب قبل از خواب آرزوی مرگمو میکنم، هیچوقت فکر نمیکردم به این روزها برسم، خدایی که میتونه در یک لحظه همه چیو درست کنه نشسته داره به بدبختیهام نگاه میکنه، وقتی یاد همین میفتم که خدا میتونه کاری کنه ولی نمیکنه برام، قلبم آتیش میگیره

خدا فرموده اگه چیزی دردنیا بهت ندادم ده برابر شو درآخرت میدم جوری که بنده میگه کاش بیشتر ازخدا میخاستم و اینجا بیشتر بهم میداد

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

خدا فرموده اگه چیزی دردنیا بهت ندادم ده برابر شو درآخرت میدم جوری که بنده میگه کاش بیشتر ازخدا میخاس ...

من نمیخام ی عمر تو دنیا مجرد و تنها باشم که اخرت ده برابرش را بهم بده

تنها نیستی، منم هستم💔هر شب قبل از خواب آرزوی مرگمو میکنم، هیچوقت فکر نمیکردم به این روزها برسم، خدا ...

دقیقا منم فکر نمیکردم حیات و زیستم تو این دنیا با نسخه تنهایی نوشته شده باشه بنظرم خدا اصلا عادل نیست

دقیقا منم فکر نمیکردم حیات و زیستم تو این دنیا با نسخه تنهایی نوشته شده باشه بنظرم خدا اصلا عادل نیس ...

چی بگم که خودم داغونم

واسه هر چیزی بخدا واسه هر چیزی که توی زندگی خواستم همییییشه باید التماس خدا رو کنم، ضجه بزنم، زجر بکشم تا بهم خواستمو بده

الانم که ازدواجم اینطور شده و مجردم

بعد میبینم خانمهایی که جدا شدن، به دو سال نکشیده ازدواج مجدد کردن و خیلی راحت براشون همه شرایط مهیا شده، میگم چه خداییه که اونا رو میبینه اما زجر کشیدن منو نمیبینه؟

خدا از نیازهای من خبر داره، میبینه اگه ازدواج نکنم به گناه میفتم، اما باز هم راهی باز نمیکنه

خیلی خسته ام خیلی، کاش همین امشب تموم شه زندگیم و راحت بشم

چی بگم که خودم داغونمواسه هر چیزی بخدا واسه هر چیزی که توی زندگی خواستم همییییشه باید التماس خدا رو ...

دقیقا منم همین بوده برای هر چیزی پیش افتاده ترین چیزا باید زجرکش بشم 

من نمیخام ی عمر تو دنیا مجرد و تنها باشم که اخرت ده برابرش را بهم بده

خب عزیزم من وقتی میخاستم ازدواج کنم به ده تا واسطه سپردم نزدیک سی تاخواستگار داشتم مادرم نداشتم کسی هم کمک کارم نبود برات خواستگار خودم تنهایی خونه و حیاط و جمع میکردم.شما تو مسجدی برو دوره قرآنی درجمع ها حضور داشته باش تا نبیننت و جوری بیان خواستگاری 

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

خب عزیزم من وقتی میخاستم ازدواج کنم به ده تا واسطه سپردم نزدیک سی تاخواستگار داشتم مادرم نداشتم کسی ...

چشم از امشب میرم مسجد خوب شد که گفتی خودم نمیدونستم

خب عزیزم من وقتی میخاستم ازدواج کنم به ده تا واسطه سپردم نزدیک سی تاخواستگار داشتم مادرم نداشتم کسی ...

ایکاش وقتی از شرایط ادم ها خبر نداشتید نظر نمیدادی