2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه زیر یک سال دارن میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 26 پست
خواهش میکنم عزیزم خدا حفظ کنه کوچولوتو

خیلی ممنون عزیزم خدا بچه های شمارم براتون نگه داره❤️

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

خواهش میکنم عزیزم خدا حفظ کنه کوچولوتو

خیلی ببخشید غذای دیگه ای مد نظرتون نیست که من درست کنم؟

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه پیاز یکم تفت بده با گوشت چرخ کرده یه گوجه بزرگ و سیب زمینی و نصف یه به با نمک و زردچوبه بزار بپزه ...

ببخشید توروخدا میشه واضح تر توضیح بدین اینایی که گفتین باید بذارم با آب بپزه یا سرخ کنم

خیلی ببخشید غذای دیگه ای مد نظرتون نیست که من درست کنم؟

چندوقتشه؟من معمولا از غذای خودمون بیشتر میدادم گوشت رو بکوب با نخود بریز تو شیشه 5 تا بادوم بنداز تو شیشه یه کم نمک بریز نصف استکان آب بریز تو شیشه درشو ببند بعد یه قابلمه وردار آب بریز شیشه رو بذار تو آب قابلمه تا گوشت بپزه بعد که پخت اون آبگوشت رو نون بریز بده بخوره فقط حواست باشه شیشه رو زیر آب سرد نگیری که بشکنه آب قابلمه یه ذره مونده بود تموم بشه دیگه خاموش کن نذار کامل آبش کشیده بشه

چندوقتشه؟من معمولا از غذای خودمون بیشتر میدادم گوشت رو بکوب با نخود بریز تو شیشه 5 تا بادوم بنداز تو ...

۱۰ ماهشه عزیزم..

ببخشید توروخدا میشه واضح تر توضیح بدین اینایی که گفتین باید بذارم با آب بپزه یا سرخ کنم

اول یه قاشق روغن بریز و پیاز نگینی خرد کن توش بزار یکم سرخ بشه بعد یکم گوشت چرخکرده رو با پیاز سرخ کن بعدم یه گوجه بزرگ پوست بکن خرد کن با یه سیب زمینی و یکم به با آب بریز رو مخلوط گوشت و پیاز با نمک بزار ابپز بشه 

اول یه قاشق روغن بریز و پیاز نگینی خرد کن توش بزار یکم سرخ بشه بعد یکم گوشت چرخکرده رو با پیاز سرخ ک ...

اهان باشه مرسی عزیزم 

عزیزم😍😍سوپ با آب قلم درست کن براش

ممنون از کمکتون💕