2777
2789

من همیشه فکرمیکردم بایه پسرپولدارخوشتیپ جذاب ازدواج میکنم چمیدونم میبره منوبیرون کلی دوسم داره خیلی احساساتیه توماشینش دعوامون میشه ازدست من دستاشومیکوبه روی فرمون🥲😂

اصلاهم اثرات رمان نیست؛ 

نه ولی جدی این فکروهمیشه میکردم ... 

ولی تقدیرچیزه دیگه ای نوشته بود

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

اره😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اختلاف سنیویادم رفت اختلاف سنیمون۸/۹سالی میشه ومنومثل دخترش بزرگ میکنه

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

خب دستشو رو فرمون بکوبه چه جذابیتی داره من بارها تجربه کردم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اره تجربه هم کردم ودارم میکنم😅😂😂 فقط پولدار نیست معمولیه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

خط آخر… :)

الان دارم با عشق بچگیم وعشق اولم ازدواج میکنم پولدارنیست

ولی خب دوسش دارم میدونی احساساتیه خیلیم دوسم داره ولی برای من کافی نیست چون هیچ محبت مردی توزندگیم ندیدم یکم توقعم بالاست دراین زمینه میگیری چی میگم؟ 

الان دارم با عشق بچگیم وعشق اولم ازدواج میکنم پولدارنیستولی خب دوسش دارم میدونی احساساتیه خیلیم دوسم ...

تو الان داری به بزرگترین آرزوت که کم تر کسی میرسه، بهش می‌رسی 

پول رو هم دوتایی کار کنید اوکی کنید اگر زرنگ و با عرضه باشید هردو توکل به خدا به همه چی می‌رسید 

تو مشکلت ریشه ای هست لابد از سمت پدر کمبود محبت داشتی و باید حل کنی این قضیه رو 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
اختلاف سنیویادم رفت اختلاف سنیمون۸/۹سالی میشه ومنومثل دخترش بزرگ میکنه

این اختلاف سنی ک چیزی نیست گلم من باشوهر سابقم ۱۶ سال اختلاف سنی داشتم زیر ۱۰ سال اختلاف سنی زیادی نیست بالای ۱۰ سال دیگه اختلاف سنی زیاد محسوب میشه اونم باز بستگی داره ب خود افراد و تفاهم و تفاوت خلق خو ووووو.‌..غیره

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

تو الان داری به بزرگترین آرزوت که کم تر کسی میرسه، بهش می‌رسی پول رو هم دوتایی کار کنید اوکی کنید اگ ...

دقیقا نه چون پدرمو زود ازدست دادم وخیلی بهش وابسته بودم 

باید برم حتما مشاوره وحلش کنم