فمتو لازک و فمتو لازک پرو که اینا فک کنم ۵۰ تا ۶۰ بود
فمتو اسمایل و فمتو اسمایل پرو که بین ۵۰ تا ۷۰ پرو گرون تره
Prk از بقیشون مناسب تره ولی دوران نقاهتش بالاس
من فمتو اسمایل پرو انجام دادم ۵۰ شو بیمه تکمیلی داد
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
راضی هستین از لیزیک؟چند سالتونه بود موقع عمل کردن جسارتا؟
خیلی راضیم فمتو اسمایل نوع پرو انجام دادم
خواهش میکنم ۲۵ سالم
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
من ۲۰ سالمه خیلی دوست دارم انجام بدم ولی دکتر شهرمون گفت نه باید ۲۴ سالت اینا باشه،در صورتی که دوستم ...
باید نمره چشمت ثابت شده باشه
سالی دوبار حتما برو چکاپ اگه نسبت به ۶ ماه گذشته شماره چشم بالا نرفته بود میتونی عمل کنی
اره نشون بده ببین چی میگه
من همیشه لنز میزاشتم ولی خب سختی خودش داشت بعد چند ساعت چشم اذیت میشد یکبارم عفونت گرفتم با اینکه بهداشت خیلی رعایت میکردم کلا اذیت داشت و بخاطر استفاده لنز طولانی قرینه چشم خراش برداشته بود که چند ماه دیگه اصلا استفاده نکردم تا عمل کردم و راحت شدم