2777
2789

لنز ک میری دکتر میزاره واست 

یا لنز ک میفروشن توی بیرون 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

لیزیک کردم ولی اون زمان که عینکی بودم لنز میذاشتم واسه عمل حداقل باید دو هفته عینک زد تا قرنیه به حالت طبیعی برگرده

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چشامم خیلی ضعیفه لنز نمیشه همش بزارم مثلا تا دقیقه نود تورختخواب روچشممه عینکو برمیدارم راحت یامیخوام برم دسشویی نصف شب ی دقیقه میزنم

یا صبح زود پامیشم چای میذارم میخوابم نمیتونم هی لنز بزارم بردارم

لنز گاهی برای مهمونی استفاده میکنم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

کی لیزیک کردی؟نزدیک بین بودی یا چی؟

ماه پیش

اره نزدیک بین با شماره چشم ۵/۷۵

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

راضی هستی؟ اذیت نشدی

خیلی

نه اصلا فقط دو سه ساعت نمیتونستم چشمامو باز کنم میسوخت 

فمتو اسمایل انجام دادم دوران نقاهت نداشت