2777
2789
عنوان

یه راه حلی بگین لطفا🥲

70 بازدید | 14 پست

من تقریبا ۳ ماه پیش ب پسرعموم ۵۰۰تومن دادم بعد روزی ک گرفت گفت فرداش میدم الان ۳ ماه گذشته نخواستم اصلا ولی امروز بشدت نیاز دارم اون پولو هرچند ک کمه ولی نیازمه ندارم خجالتم میکشم زنگ بزنم چه پیامی بدم بهش ک هم محترمانه باشه هم بتونم الان بگیرم اون پولو🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری نداره که زنگ بزن!! خجالت واسه اونه نه شما!! 

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

ببخشید چقدر ساده هستید شما  !!! اون اگه میتونست یه روزه قرضشو پس بده هیج وقت از شما پول نمیگرفت 

دوما قول داده بوده به روز برگردونه الان شده سه ماه پس چرا پولو نداد؟ اون پول و خورده رفته بیخودی هم خودتو خراب نکن نه توان گرفتن  حقتو داری نه چیزی الانم هم چیزی بهش بگی هرچی بگی لازم دارم یا از کسی قرض گرفتم باید بهش برگردونم فقط یکلام بهت میگه الان ندارم چرا همون اولش نگفتی اونموقع داشتم الان ندارم من دیدم چیزی نگفتی گفتم حالا احتیاج نداره بعدا بهش میدم. الانم ندارم یه ماهه دیگه میدم دوماهه دیگه میدم ، یکی دوماه باز میگذره بازم همین حرفو بهت میزنه . حالا بهش بگو ببین حرفم درست هست یا نه؟

ببخشید چقدر ساده هستید شما !!! اون اگه میتونست یه روزه قرضشو پس بده هیج وقت از شما پول نمیگرفت دوما ...

دقیقا همین الان پیام دادم گفت ندارم ببینم پیدا کنم میدم بیشتر خجالت زده شدم خاک بر سرم انگار من قرض گرفتم ن اون😓

خب بوتیک برا خودش نیست درسته؟ بوتیک زنونه و یا مردونه ؟ دقیق لباس چی ها دارن برای فروش؟

نه برا خودش نیست تازه میگه صاحب کارم ورشکسته شده نمیتونه پولی بده از عیده رفته هیچ پولیم نگرفته 

مردونه ست بوتیک ب گفته خودش همه چی میفروشن من ندیدم چون دوره نرفتم تا حالا

نه برا خودش نیست تازه میگه صاحب کارم ورشکسته شده نمیتونه پولی بده از عیده رفته هیچ پولیم نگرفته مردو ...

دروغ میگه مثل سگ، میدونی چرا اگه صاب کارش داره برشکست میشه اول خود پسرعموتو رد میکنه دوما حقوق هم میگیره ماه به ماه تا قرون آخرش اگه حقوق نگرفته بود دیگه نمیرفت اونجا کار کنه پس بدون داره دروغ میگه بازم میخواهی حرفم بهت ثابت بشه زنگ بزن مغازشون از صابکارش بپرس  آقا این فلانی که پیشتون کارمیکنه چند وقته حقوقشو نکرفته؟ 

میدونی از چی ناراحتم از اینکه قبل از اینکه ازتو پول قرض بگیره هدفش این بوده که اصلا قرضو بهت برنگردونه میدونسته ساده و خجالتی هستی  روت نمیشه ازش بگیری اینم گرفته یا خرج  م ش ر و ب یا د و د کرده یا احتمال قوی خرج دوست دخترش کرده  شک نکن  ، تو هم دوراه بیشتر نداری یا بی خیال پول بشو  چون اون پولی بهت نمیده دستت میندازه و اعصابتو بهم میریزه تا خودت خسته بشی  اگه میخواست پولی بده روزی پنج هزار تومن میداد تا الان تموم شده بود نمیخواد قرضو بده  دقیق مثل مشکل من که چهارساله از یکی خداوکیلی پونصد میلیون میخوام بهش اعتماد کردم نداده نمیخواد بده وگرنه تو این چهارسال خورد خوردداده بود تموم شده بود البته من کارهای دادگاهیشو کردم ولی فعلا دسترسی بهش ندارم جاشو همش عوض میکنه، بگذریم دومین راهت اینکه حرف منو گوش کنی به هرطریقی شده این پولو ازش بگیری حتی فندک بگیری زیرش آتیش بزنی پول رو بهتر ازاینکه اون به جای تشکر از تو به تو بخنده و بگه این چقدر ساده و فلانه حالا بدو دنبال پول یا معذرت میخواد میگه بیا این پول  جدی میگم به قرآن ، درسته پول زیادی نیست اما مسئله مهم تو بهش خوبی کردی اون ازقصد و نیت قبلی سرت ک ل ا ه گذاشته شاید شاید هم بابت چیزی ازت تلافی کرده اینهم امکانش هست که من نمیدونم خودت بهتر میدونی خلاصه هرجوری شده این پولو باید ازش بگیری همجا هم میگه ازش تیغیدم یا ببخشید درش ،،،،  حرفای دروغ بهت میزنه تو هم ساده باور میکنی  من بخاطر این ناراحت شدم یا بی خیال پولت شو یا ادبش کن ازش بگیر چجوریشم بهت میگم مشکلی نداره.

دروغ میگه مثل سگ، میدونی چرا اگه صاب کارش داره برشکست میشه اول خود پسرعموتو رد میکنه دوما حقوق هم می ...

خواهر من اگه میتونستم اینکارارو بکنم اون کلا ازم پول نمیگرفتم خیلی زیاد پول دادم ولی چون نداده بخشیدم بهش ولی ایندفعه احتیاج داشتم خواستم گفت ندارم نمیدونمم چه غلطی بکنم اون دیگه عادت کرده منم آدمی نیستم ک بتونم از حقم دفاع کنم همیشه خنگ بودم ضربه خنگ بودنمو هم خوردم از همه🙁

خواهر من اگه میتونستم اینکارارو بکنم اون کلا ازم پول نمیگرفتم خیلی زیاد پول دادم ولی چون نداده بخشید ...

پس بگو بار اول نیست که ازت پول میگیره  کار اشتباهی میکنی فکر میکنی داری کار خوبی میکنی و کمک میکنی و دلسوزی میکنی اما کارت اشتباه هست تو حتی حاضر نیستی برای خودت خرج کنی لباسی بخری لوازمی بخری یا یه نهارو شامی برای خودت بخری حتی حاضر نیستی یه بستنی برا خودت بخری اما پول بی زبونتو خرج یه آدم بی لیاقت میکنی که هیچ ارزشی هم برات قائل نیست  در واقع با دروغ گفتنش داره از تو میتیغه و خرج خودش یا دوست دخترش میکنه پول خودته اختیار پول خودتو داری دیگه هم بیشتر ازاین نمیتونم راهنمایت کنم  دیگه این همه پول بهش دادی اینم بی خیال شو  اما دیگه پولی بهش نده پدرمادرت زحمت میکشن  یه مقدار هم که بهت پول میدن میبری برای کسی که ارزش نداره

ولیاقت نداره دو دستی تقدیمش میکنی ازت توقعات دیگه هم میکنه تازه حرفم برات میزنه میگه چقدر خسیس هستی دنبال این مبلغ ناچیز هستی  اینکه پول خودته بهت نمیده چه برسه به اینکه هزار تومن بهت قرض بده  دیگه فایده هم نداره بیشتر از این بگم چون دوباره تو کار خودتو تکرار میکنی  وگرنه بخواهی پولتو بگیری میری درمغازه ازش لباس هرچی باشه میگیری اصلا بنداز دور اما نذار اون به سادگی تو بخنده.

پس بگو بار اول نیست که ازت پول میگیره کار اشتباهی میکنی فکر میکنی داری کار خوبی میکنی و کمک میکنی و ...

قربونت برم مرسی بابت راهنماییت❤️

خودمم میدونم کارم اشتباهه ولی دلم میسوزه میدم بهش بعدشم پشیمون میشم ولی ب پشیمون بودنم چیزی نمیدن دیگه هم توبه کردم چون خودم احتیاج داشتم هیشکی کمکم نکرد خودمم مثل بقیه سنگ دل میشم

بازم ممنونم ازت ک بیشتر آگاهم کردی🫶🤍