دروغ میگه مثل سگ، میدونی چرا اگه صاب کارش داره برشکست میشه اول خود پسرعموتو رد میکنه دوما حقوق هم میگیره ماه به ماه تا قرون آخرش اگه حقوق نگرفته بود دیگه نمیرفت اونجا کار کنه پس بدون داره دروغ میگه بازم میخواهی حرفم بهت ثابت بشه زنگ بزن مغازشون از صابکارش بپرس آقا این فلانی که پیشتون کارمیکنه چند وقته حقوقشو نکرفته؟
میدونی از چی ناراحتم از اینکه قبل از اینکه ازتو پول قرض بگیره هدفش این بوده که اصلا قرضو بهت برنگردونه میدونسته ساده و خجالتی هستی روت نمیشه ازش بگیری اینم گرفته یا خرج م ش ر و ب یا د و د کرده یا احتمال قوی خرج دوست دخترش کرده شک نکن ، تو هم دوراه بیشتر نداری یا بی خیال پول بشو چون اون پولی بهت نمیده دستت میندازه و اعصابتو بهم میریزه تا خودت خسته بشی اگه میخواست پولی بده روزی پنج هزار تومن میداد تا الان تموم شده بود نمیخواد قرضو بده دقیق مثل مشکل من که چهارساله از یکی خداوکیلی پونصد میلیون میخوام بهش اعتماد کردم نداده نمیخواد بده وگرنه تو این چهارسال خورد خوردداده بود تموم شده بود البته من کارهای دادگاهیشو کردم ولی فعلا دسترسی بهش ندارم جاشو همش عوض میکنه، بگذریم دومین راهت اینکه حرف منو گوش کنی به هرطریقی شده این پولو ازش بگیری حتی فندک بگیری زیرش آتیش بزنی پول رو بهتر ازاینکه اون به جای تشکر از تو به تو بخنده و بگه این چقدر ساده و فلانه حالا بدو دنبال پول یا معذرت میخواد میگه بیا این پول جدی میگم به قرآن ، درسته پول زیادی نیست اما مسئله مهم تو بهش خوبی کردی اون ازقصد و نیت قبلی سرت ک ل ا ه گذاشته شاید شاید هم بابت چیزی ازت تلافی کرده اینهم امکانش هست که من نمیدونم خودت بهتر میدونی خلاصه هرجوری شده این پولو باید ازش بگیری همجا هم میگه ازش تیغیدم یا ببخشید درش ،،،، حرفای دروغ بهت میزنه تو هم ساده باور میکنی من بخاطر این ناراحت شدم یا بی خیال پولت شو یا ادبش کن ازش بگیر چجوریشم بهت میگم مشکلی نداره.