2777
2789
عنوان

ادمای کینه ای چه خصوصیاتی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 42 پست
من می‌خوام تاوان تهمت هاییکه بهم زد رو بده نمیبخشمش

تاوان به بخشش ما ربط نداره 

اون کارما هست که جوابشو میده 

چه ببخشی و چه نبخشی 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
من همیشه سعی میکنم ببخشم ولی تهمت آره خیلی بده

منم یبار بخشیدم ولی بازم تکرار کرد این بار دیگه قطع رابطه کردم اسمم گذاشتن کینه ای ولی تهمت هاییکه بهم زد و آزار اذیت هاش همش جلو چشممه یه لحظه هم از فکر و ذهنم بیرون درنمیاد با این حال که بالای یه ساله باهاش قطع رابطه کردم نمی‌دونم چیکار کنم از همه بیشتر خودم اذیت میشم

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتی اگه کسی بهت تهمت بزنه اونم از رو بدجنسی بازم این نظرو داری ؟بخاطر شخصیت خودتم که شده یکم محترمان ...

تو خواستی واقعیت رو بدونی منم واقعیت رو بهت گفتم . باید یاد بگیری حرف مردم باد هوا هست باید یاد بگیری مردم حق دارن هر حرفی از دهنشون در میاد بگن و تو بل رفتار و کردارت بهشون ثابت کنی ک اونی ک میگفتن نبودی نه با کینه توزی وقتی شخصی بهت تهمت زده آبروت رو خدشه دار کرده و تو نتونستی هنوز هضمش کنی . باید از اون شخص فاصله بگیری تا دوباره بهت ضربه نزنه این اسمش کینه داشتن نیست هرزمان بعد از گذشت چندین سال دوسداشتی بهش آسیب بزنی اون اسمش کینه هست

تو خواستی واقعیت رو بدونی منم واقعیت رو بهت گفتم . باید یاد بگیری حرف مردم باد هوا هست باید یاد بگیر ...

نه‌ یه درصدم امکان نداره بخوام بهش تهمت بزنم ولی تهمت هاییکه بهم زد از فکر و ذهنم هیچ جوره بیرون نمیره 

منم یبار بخشیدم ولی بازم تکرار کرد این بار دیگه قطع رابطه کردم اسمم گذاشتن کینه ای ولی تهمت هاییکه ب ...

تو با فکر کردن خودت عذاب میدی نه اون طرف وتبدیل میشه به کینه هرکی گف بگو کینه ای نیستم نمیخوام دوباره ناراحت بشم 

زن ممدم
هستی برات یچیزی تعریف کنم ببین منم گناه کردم یانه ؟

آره بنویس میخونم عزیزم

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
نه‌ یه درصدم امکان نداره بخوام بهش تهمت بزنم ولی تهمت هاییکه بهم زد از فکر و ذهنم هیچ جوره بیرون نمی ...

خب این طبیعی هست و اسمش کینه نیست کینه یعنی هرزمان تو ذهنت بخوای آسیبی ب طرف وارد کنی حتی اگر چندین سال از اون قضیه گذشته باشه و صلح بینتون برقرار باشه.

ما برا امام حسین هزار ساله داریم اشک میریزیم و شمر و یزیدو معاویه رو لعنت میکنیم اینکه کینه ایی بودن نیست این یعنی یادمون هست باهامون چکار کردن 

آره بنویس میخونم عزیزم

الان دوتا دختر دارم ،یه خانمی بهم گفت نازایی و خیلی خوشحالم از این بابت و موند من باردار شدم و وقتی فهمید گفت هر وقت بدنیا آوردی گرفتی بغلت حسابه ، موند من دخترم بدنیا اومد وقتی دختر دومم رو باردار بودم دختر خود همین خانم باردار شد و موند تو سه ماهگی سقط کرد و این خانم به من تهمت زد که اره تو جادو کردی بچه ی دختر من سقط شد 

آره بنویس میخونم عزیزم

بعد منم از حرصم یه پروف گذاشتم با این محتوا که «باهاشون مثل قبل نمیشم ولی حذفشونم نمیکنم باید بمونن ببینن و بسوزن»هم خود خانمه هم دخترش واکنش نشون دادن و اینکه دختر خانمه نزدیک دو سال طول کشید تا باردار بشه من عکس بچه هامم میزاشتم پروفم به نظرت گناه کردم ؟

بعد منم از حرصم یه پروف گذاشتم با این محتوا که «باهاشون مثل قبل نمیشم ولی حذفشونم نمیکنم باید بمونن ...

نه احساس گناه رو از خودت دور کن... 

از متنی که الان نوشتی متوجه شدم که اون خانم چه زبون تند و تیزی داره و اونی که باید از عاقبت کارهاش بترسه اونه نه تو ...

شاید مقابله به مثل کرده باشی اما زبونت تیز و برّنده نبوده

نه احساس گناه رو از خودت دور کن... از متنی که الان نوشتی متوجه شدم که اون خانم چه زبون تند و تیزی دا ...

یعنی منم دل نشکستم؟چون دختر خانمه با من کاری نداشته که ولی خود خانم خیلی دلمو بدجور شکست و بهم تهمت زد