2777
2789
عنوان

ادمای کینه ای چه خصوصیاتی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 42 پست
یعنی منم دل نشکستم؟چون دختر خانمه با من کاری نداشته که ولی خود خانم خیلی دلمو بدجور شکست و بهم تهمت ...

نه صرفا عکس گذاشتی و پروفایلت به میل خودته

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه واکنش شدیدی نشون دادن

بی خیال 

به نظرم اون خانومه قلب کدر و سیاهی داره .‌.. همین ...

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
نه صرفا عکس گذاشتی و پروفایلت به میل خودته

البته بعدش هم از خودش هم دخترش طلب حلالیت کردم دخترش گفت من ازت بدیی ندیدم که بخوام حلال کنم دیگه راست و دروغشو خودش میدونه، ولی خودش جوابمو نداد و همه جا جار زد که دیدین کار اینه دخترم بچش سقط شد حالا هم داره ازم طلب حلالیت می‌کنه در حالیکه میدونست من برا اون پروفم طلب حلالیت کردم 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
[QUOTE=402753891]بی خیال به نظرم اون خانومه قلب کدر و سیاهی داره .‌‌بعد اونجا بود که دیگه باهاش قطع ...

خودخوری نکن

بهترین کارِ ممکن رو کردی قطع ارتباط کردی

هر کی هم میخواد تورو گناهکار جلوه بده خودشم از همون تیپ آدماست

خودخوری نکنبهترین کارِ ممکن رو کردی قطع ارتباط کردیهر کی هم میخواد تورو گناهکار جلوه بده خودشم از هم ...

نه اتفاقا هنوزم که هنوزه خانواده شوهرم میگن تو چیکار کرده بودی که پاشدی ازشون طلب حلالیت کردی که بگردن بگن ببین کار خودشه میگن خیلی ساده ام 

خودخوری نکنبهترین کارِ ممکن رو کردی قطع ارتباط کردیهر کی هم میخواد تورو گناهکار جلوه بده خودشم از هم ...

بعد اینکه به شوهرمم گفتم حق نداری باهاش صحبت کنی کارم غلط بوده به نظرت ؟

بعد اینکه به شوهرمم گفتم حق نداری باهاش صحبت کنی کارم غلط بوده به نظرت ؟

گفتن تاثیری نداره 

اونا صحبت میکنن😄

گفتن تاثیری نداره اونا صحبت میکنن😄

چطور مگه ؟ پیش من که حرف نمیزنه باهاش و اینکه باید به احترام من حرف نزنه دیگه بدیی نموند که این خانم در حقم نکنه