2777
2789
عنوان

مامانایی که تجربه دارید بچه م چند وقته دسشویی نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 31 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استارتر من بچه هام تا دو سال یبوست داشتن ولی هیچ دارویی ندادم الان خوب شدن به نظرم سخت نگیر

یعنی دکتر نبردی؟ اخه قبلا روزی یبار پی پی میکرد الان ۶روز نکرد براش شیاف گذاشتم دسشویی کرد یه عالمه..دوباره ۴ روز نکرد بازم براش شیاف گذاشتم تا دسشویی کرد الان ۲روزه نکرده فقط باد میده..

استارتر من بچه هام تا دو سال یبوست داشتن ولی هیچ دارویی ندادم الان خوب شدن به نظرم سخت نگیر

ممکنه بچه آسیب ببینه. میگم ما تو فامیل زیاد داشتیم. هم زخم مقعد میگیرن هم اصلا یکی کارش به بیمارستان کشید پرستار گفته بود اگه نمیاوردینش بیمارستان روده هاش پاره میشد 

البته اینا رو نگفتم که استرس بگیرید. باید دکتر بگه تا چند روز طبیعیه. هر بچه ای هم فرق می‌کنه. تعریف یبوست برای نوزاد هم اینطوریه که تا وقتی شکمش روون کار می‌کنه مشکلی نیست حتی اگه چند روز دستشویی نکنه.

ممکنه بچه آسیب ببینه. میگم ما تو فامیل زیاد داشتیم. هم زخم مقعد میگیرن هم اصلا یکی کارش به بیمارستان ...

وقتی با شیاف پی پی میکنه اسهال آبکیه پی پیش.. این یعنی یبوست داشت که پی پی نمیکرد؟

یعنی دکتر نبردی؟ اخه قبلا روزی یبار پی پی میکرد الان ۶روز نکرد براش شیاف گذاشتم دسشویی کرد یه عالمه. ...

ببر حداقل بهت شربتی چیزی بده شیاف خوب نیس عادت میکنه 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
چرا بابا ربط داره مستقیم هم ربط دارهمن سیر میخوردم دهن بچه بو سیر میداد!چیز نفاخ بخوری دل بچه درد می ...

اون مال وقتیه که نوزاده چقد عجیب بوده منم پیاز می‌خوردم یا سبزی ولی رو بچه تاثیر نداشت اینا مزه شیر مادرو تغییر میده ولی به یبوست بچه کار نداره