2777
2789

خانما بچه م تو ۳ماهه چند روزه با شیاف گلیسیرین فقط پی پی میکنه چیکار کنم؟ روغن زیتونم زدم شکمشم با روغن ماساژ دادم نبات داغم دادم بی بی کر دادم هیچ تاثیر نداشتن فقط با شیاف دسشویی میکنه شیر خودمو میدم میشه اگه تجربه ای دارید بگید؟

دکتر نبردیش؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیاف روده هاشو تنبل میکنه 

بچه ای که شیر مادر بخوره تا ده روزم پیف نکنه طبیعیه

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭

منم یه بار بچم اینطوری شد. یه هفته دلش کار نکرد. دکتر بهش لاکسی ژل داد فوری دستشویی کرد بعدم دیگه عادی شد 

ولی کلا خیلی سراغ دارم تو اطرافیان که بچشون این مدلی بود. تنقیه می‌کنند برا نوزاد