2777
2789

اول بگم من مامام.ولی توی یه بخش دیگه همکار پرستارا شدم. کارشونو تقریبا بلدم ولی خب یه سری چیزای جدید هست که بهرحال چون تخصص کارشونه ازشون میپرسم.از وقتی اومدم یکی از دخترا بم میگه لباست بت میاد از کجا خریدی؟ اون یکی که مغروره گفت من خریدم دقیقا مثل مدلش.بعد مثلا دید گیره به موهام میزنم خودشم زد.یه جوری نگام میکنه مثلا یه دور چهرمو نگاه میکنه انگار خوشش نمیاد رو برمیگردونه.هی میپرسه چه خبر خواستگار نداری؟فک کرده از همکارا بایکیم. بعد دیشب که خییییلی شلوغ بود.رفت استراحت کرد و برگشت. من خسته بودم پرسیدم خانم فلانیو ندیدی تو اتاق استراحت؟ تو روم پرید گفت از من میپرسی؟ گفتم نه فقط گفتم ندیدیش چون تازه اینجا بود که دیگه شیفتو تحویلتون بدیم. بعد تحویلش که دادم گفتم اینو براش پر کن گفت من پر کنم؟ خودت بشین پرش کن به من چه.همکار آقا نگام کرد که بیخیال. همکار خانم بش گف خو شلوغ بود اون گفت به من ربطی نداره

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از این به بعد بشدت باهاش سرد باش اصلا تو صورتش نگاه نکن زمینو نگاه کن حرف بزن.‌ نه بی احترامی کن. نه ...

آخه همین چندشب پیش شیفت بودیم بازم میتوپید بهم ولی نه به این شدت.

همیشه یکی از این اعصاب خرد کنا سر کار هست 

محلش نده 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اصلا تحویلش نگیر و تا جایی که میتونی باهاش همکلام نشو به خودت برس و مرتب برو

هرکاری میکنم همونو میکنه. من شیفتای شب ارایش میکنم اون نمیکنه. الان جدیدا میکنه موهامو گیره میزنم نمیزد الان میزنه. عین مانتوی منو سفارش داده

میگم که محلش اصلا نزار. اصلاااااا. 

سلام. بله. نخیر. این تحویل شما. خدانگهدار. 

همه جا از این بدبختها هستن که حال خودشون و بقیه رو خراب کنن

هرکاری میکنم همونو میکنه. من شیفتای شب ارایش میکنم اون نمیکنه. الان جدیدا میکنه موهامو گیره میزنم نم ...

از حسودیش این کارو میکنه اصلا بهش محل نده انگار که نمیبینمت فقط کاری اگر نیاز شد حرف بزن